reklama
Na początku miał być Wojtuś teraz jesteśmy na etapie Patryk lub Tomek. Ale decyzja jeszcze nie padłaNatusia - super, że wszystko jest ok a myśleliściejuż o imieniu?
Tak szczerze to chciałam dziewuszkę, ale cieszę, że Bartek będzie miał braciszka.Mam nadzieję, że będą się dobrze dogadywać. A M mówi, że następnym razem może uda się dziewczynkaGratulacje A ty nie chciałaś mieć dwóch chłopców?
Wojtek jakoś źle mi się kojarzy a Mój M bardzo by chciał Wojciecha po dziadku i u nich to jakaś rodzinna tradycja. Teraz mu się antoś odwidziało. Powiedziałam że aktu urodzenia dziecka to on do ręki nie dostania i sama pójdę zapisać w urzędzie. Nie dość że musiałam się zgodzić żeby na drugie miał Maximilian po jego ojcu bo Kacperek ma po moim. Ale czuje że to już ma zły wpływ na to dziecko. Jak ja nienawidzę swojego teścia brrrrrrrrrrrr. Teraz myślę o Przemku. Patryk bardzo mi się podoba.
Trina do roboty
Trina do roboty
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
No to mnie chyba Lilunia zaraziła, bo u reszty jednak chłopcy nie?? hihi No chyba ze przy porodzie sie okaze, że moja Roksana ma bombki miedzy nogami hehe
Natusia najwazniejsze ze wszystko ok :-)
Natusia najwazniejsze ze wszystko ok :-)