reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

albo noiwa zabawa, albo pasożyty, a może daj kał do weterynaryjnego laboratorium, kał na pasożyty musisz lapać 3 razy, a czasami i tak umkną

reklama
dokladnie ja mysle tak samo jak CZARNA I KASIA on zalapal ze tak mozna i raczej mu sie to podoba

Ja mam tak samo z Oli ona nauczya sie przy oddychaniu wydawac takie dziwne dzwieki Jakby sie dusila czy cos w tym stylu Ale tak napawde to chyba ona wie ze tez dzwiek jej sie podoba i tak robi

Wiec wyniki sa OK hemoglobina sliczna.mocz tez JEJKU JAK SIE CIESZE :-)

Zapisalam niunie na 7 lipca na USG nerki wiecie kontrola tej NERKI

Nie bylo mojej lekarki i pogadalam sobie z zinna Czasem dobrze tak Pogadac z inna lekarka :-)

Ona o tym sadzaniu dziecka powiedziala i zeby nie sadzc tak ze dziecko podpatre siedzi Aby nie okladac poduszkami Ale jak ja posadze a ona ladnie siedzi i sie trzyma i bawi sie na sedzaco to to jest ok
Powiedziala ze do tego aby ona sama z lezenia usiadla to jeszcze troche
Ja zawsze jak Oliwka siedzi to jestem kolo niej i nie siedzi dlugo Lekarka powiedziala ze tak jak robie jest ok :-)
O PELAZANIU POWIEDZIALA ZE TO POCZATEK RACZKOWANIA ale to ja tez wiem heheheh

Ostatnia edycja:
Wstyd kiedy miałam czas tu zaglądnąć.:zawstydzona/y:

Dorotka dobrze, że wyniki ładne. Pogratulować wypada:tak: A z pełzaniem u nas też poszło w ruch. Ehh, szykujmy się iść w ślady Marmy:-D
Moli jak możesz dać do zbadania kał tak jak Patrycja radzi, to dla swojego świętego spokoju zrób. Ale myślę, że to może być nowa zabawa. Nie wiem czy to dziecka w złe nawyki by nie wpędziło, chociaż może spróbować mu coś do zajęcia zębów jak tak zaczyna: flipsa czy coś...

To nasze przedwczorajsze badanie słuchu i biland 7-miomiesięczny wyszły ok, chociaż zdziwiła mnie położna jak sprawdziła, czy Pati juz sama siedzi i pouczyła mnie, żeby ją sadzać i obkładać poduszkami, bo się nie nauczy. Potakiwałam, ale raczej nieskorzystam. Tak czasami ją na kilka chwil sadzam, aż się bujnie na bok i już nie ponawiam.

EVELAJNA robie wlasnie tak samo czasem ja sadzam I poki sama siedzi te kilka minut no to sobie siedzi A jaka ZADOWOLONA :-)
Ta polozna to jakas porabana OBKLADAC PODUSZKAMI ,NIECH SOBIE SWOJE OBKLADA JAK TAKA MONDRA A NIE MOWI INNYM ABY TO ROBOLY WWWWWWWRRRRRRRRRR

A co do pelazania to wlasnie I sie strasznie ciesze choc Oli narazie pokonuje male odleglosci pelzajac Ale ona jest taka rozbojnica Ze jak czytam o POTWORNIASTYM to prawie jestem pewna ze Oli dorowna Mu kroku lub bedzie jeszcze gorzej ZOBACZYMY :-)

No, ja też jak patrzę na te podczołgiwania, to oczami wyobraźni widzę Potworniastego i Marmę łapiącą się za głowę. I strach mnie oblata;-):-D

Wstyd kiedy miałam czas tu zaglądnąć.:zawstydzona/y:

Dorotka dobrze, że wyniki ładne. Pogratulować wypada:tak: A z pełzaniem u nas też poszło w ruch. Ehh, szykujmy się iść w ślady Marmy:-D
Moli jak możesz dać do zbadania kał tak jak Patrycja radzi, to dla swojego świętego spokoju zrób. Ale myślę, że to może być nowa zabawa. Nie wiem czy to dziecka w złe nawyki by nie wpędziło, chociaż może spróbować mu coś do zajęcia zębów jak tak zaczyna: flipsa czy coś...

To nasze przedwczorajsze badanie słuchu i biland 7-miomiesięczny wyszły ok, chociaż zdziwiła mnie położna jak sprawdziła, czy Pati juz sama siedzi i pouczyła mnie, żeby ją sadzać i obkładać poduszkami, bo się nie nauczy. Potakiwałam, ale raczej nieskorzystam. Tak czasami ją na kilka chwil sadzam, aż się bujnie na bok i już nie ponawiam.
Mi tez pielegniarka mowila zeby go obkladac bo sie nie nauczy albo sadzac na kolanach i bujac zeby uczyl sie rownowage trzymac
my na usg idziemy jutro na 12.15 bo na dzisiaj nie udalo sie umowic.dobre i to ze juz na jutro.

reklama
Dorota super że dobre wyniki wyszły
Evelajna mnie też się pytała położna jak Lenka miała 4 mce czy ją sadzam okładając poduszkami:szok: ja jej że NIE i w dalszym ciągu tego nie robię przyjdzie czas to i siedzieć będzie, a na kolankach u kogoś potrafi siedzieć pięknie i długo:tak: więc cierpliwie poczekamy...

Do góry