reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Kaka wow po niej tego niewidac:szok::szok::szok:

To z tym moim małym chyba naprawde cos nie tak ze tak mało przybiera albo tak spala w tym chodaczku:confused:

reklama
Hmm widziałas, ze ona ciagle w ruchu...kula mi się w domu jak oszlała;-) Dzisiaj znowu zawędrowała pod łożeczko;-)

Może tego nie widać no ale czuć w rękach;-)

No i my po lekarzu...na liczniku 9500;-)

ILE??? :szok::szok::szok:

Kaka piekna waga;-)tyle co moj;-)
Anai no Twoj to chyba pobil wszystkich:-D
ja sie czasami martwie czy to nie za duzo bo mi pediatra powiedziala ze troche tak bo jest powyzej 97 centyla niby.no ale zawsze byl wiec nie wiem jak mam to rozumiec.

A te centyle to trochę dziwne, bo przecież czy dzieciak gruby to zależy od długości. A w tych siatkach nie jest to nijak powiązane!

To z tym moim małym chyba naprawde cos nie tak ze tak mało przybiera albo tak spala w tym chodaczku:confused:

Wyrodna matka ;-)

No to ja po wizycie u gina. Zrobił mi USG i no nic niema. Tzn. w sensie przenośnym i dosłownym. Z narządami wewnętrznymi wszystko dobrze no tylko owulacji niema przez co niema @. Dostałam leki i zobaczymy czy mnie ruszy. Byłam z Potworniastym. Ale się facet wzruszył aż w szoku byłam :-D

Malena no wlasnie.przeciez on tez jest dlugi wiec to nie powinno tak byc.glupie to rzeczywiscie jakies.bo i z waga i ze wzrostem jest nad 97 centylem.gorzej jakby byl z waga wysoko a ze wzrostem nisko nie?;-)

reklama
Do góry