reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA waga imponujaca :-)
ASIU jedni sie martwia mala waga a jedni wieksza waga swojego dziecka I jak tu czlowiekowi dogodzic :-)
ASIU jedni sie martwia mala waga a jedni wieksza waga swojego dziecka I jak tu czlowiekowi dogodzic :-)
Mama Maksa
październikowa mama
KAKA waga imponująca. Jest co dźwigać tak jak u mnie;-)
malena81
mamusia październikowa 08
No i my po lekarzu...na liczniku 9500;-)
ILE???
Kaka piekna waga;-)tyle co moj;-)
Anai no Twoj to chyba pobil wszystkich
ja sie czasami martwie czy to nie za duzo bo mi pediatra powiedziala ze troche tak bo jest powyzej 97 centyla niby.no ale zawsze byl wiec nie wiem jak mam to rozumiec.
A te centyle to trochę dziwne, bo przecież czy dzieciak gruby to zależy od długości. A w tych siatkach nie jest to nijak powiązane!
To z tym moim małym chyba naprawde cos nie tak ze tak mało przybiera albo tak spala w tym chodaczku
Wyrodna matka ;-)
No to ja po wizycie u gina. Zrobił mi USG i no nic niema. Tzn. w sensie przenośnym i dosłownym. Z narządami wewnętrznymi wszystko dobrze no tylko owulacji niema przez co niema @. Dostałam leki i zobaczymy czy mnie ruszy. Byłam z Potworniastym. Ale się facet wzruszył aż w szoku byłam
blond_20
Czarownica
Malena no wlasnie.przeciez on tez jest dlugi wiec to nie powinno tak byc.glupie to rzeczywiscie jakies.bo i z waga i ze wzrostem jest nad 97 centylem.gorzej jakby byl z waga wysoko a ze wzrostem nisko nie?;-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
No i my po lekarzu...na liczniku 9500;-)
niezła waga.