reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ewelinko u nas podobnie - ja nie zmuszam do siadania.
Co prawda w wanience ślicznie siedzi sam trzymając się rączkami o brzegi.
Podusiami nie będe obkładać go.
Co prawda w wanience ślicznie siedzi sam trzymając się rączkami o brzegi.
Podusiami nie będe obkładać go.
U nas Bartuś ładnie siedzi sam,czasem jeszcze się przewróci na boczek a czasem złapie równowagę łapiąc się i podtrzymując ręką.
A co do pełzania to czasem zdarzy się tak o jeden kroczek ale raczej nie świadomie
A co do pełzania to czasem zdarzy się tak o jeden kroczek ale raczej nie świadomie
moli81
Mamuśka Mikuśka
Mi tez pielegniarka mowila zeby go obkladac bo sie nie nauczy albo sadzac na kolanach i bujac zeby uczyl sie rownowage trzymac
my na usg idziemy jutro na 12.15 bo na dzisiaj nie udalo sie umowic.dobre i to ze juz na jutro.
ale się uśmiałam z tych pielęgniarek tzn,że Miki nigdy nie usiądzie?o cholera A te kobity,to niech sobie poduchy w tyłek wsadzą,co by im się MIATKO SIEDZIAŁOsorki dzieczyny jak kogoś uraziłam,ale nie mogłam się powstrzymać
moli81
Mamuśka Mikuśka
a co do zgrzytania,to mam nadzieję,że to tylko zabawa:-(staram się odwracać jego uwagę jak to robi,może nawet skusze się już na te flipsy,zobaczę...a z tym kałem,to za każdym razem zanosić do badania czy odrazu trzy próby pobrać?
malena81
mamusia październikowa 08
EVELAJNA robie wlasnie tak samo czasem ja sadzam I poki sama siedzi te kilka minut no to sobie siedzi A jaka ZADOWOLONA :-)
Ta polozna to jakas porabana OBKLADAC PODUSZKAMI ,NIECH SOBIE SWOJE OBKLADA JAK TAKA MONDRA A NIE MOWI INNYM ABY TO ROBOLY WWWWWWWRRRRRRRRRR
A co do pelazania to wlasnie I sie strasznie ciesze choc Oli narazie pokonuje male odleglosci pelzajac Ale ona jest taka rozbojnica Ze jak czytam o POTWORNIASTYM to prawie jestem pewna ze Oli dorowna Mu kroku lub bedzie jeszcze gorzej ZOBACZYMY :-)
Ja też słyszałam z poduchami, ale tego nie robię.
Podobnie jak Dorotka pozwalam chwilkę posiedzieć, dopóki się nie przewróci.
Albo sama ją przewracam, bo potrafi tak długo siedzieć i się bawić.
A ten mój bąk to chyba prędzej chodzić zacznie niż się kulać
Mi tez pielegniarka mowila zeby go obkladac bo sie nie nauczy albo sadzac na kolanach i bujac zeby uczyl sie rownowage trzymac
my na usg idziemy jutro na 12.15 bo na dzisiaj nie udalo sie umowic.dobre i to ze juz na jutro.
powodzenia na USG
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
dzisiaj młody rano sidł sam pierwszy raz, ale powtórki tego wyczynu nie było nie tu napisałam
Nie tu, ale pogratulować trzeba :-)