reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Cześć dziewczyny. Jak się czujecie, ja właśnie miałam bardzo bliski kontakt z kibelkiem. 12 kwietnia idę na to usg genetyczne i denerwuję się, a jak coś jest nie tak.......
aga1480
mama 3 muszkieterów
guska, to ja Cię przepraszam bo po prostu źle sformuowałam zdanie, miałaś prawo tak pomyśleć
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Nom, a ja dzisiaj byłam u gina i wszystkie wyniki badan ok mi wyszły, wypisał mi karte ciazy. Myslałam ze mi zapisze na za 2 tygodnie gdzies USG to z przyziernoscia karkowa itd, ale on powiedział ze to nie jest mi potrzebne skoro wszystko ok, a ze miałam USG tydzien temu to teraz nastepne dopiero kolo 22 tc. Hmmm, ale nie wiem czy wytrzymam, bo u mnie to dopiero 11tc, wiec moze sobie zrobie odpłatnie gdzie indziej, chociaz on mowil ze jak bardzo chce moge odplatnie zrobic u niego, ale w moim wieku to jest niepotrzebne w sumie takie czeste USG. No nic zastanowie sie, no i powiedział ze mam przyjsc teraz za okolo 4 tyg, i 2-3 dni wczesniej zrobic badania moczu, CRP i HBSAg (zebym wiedziała jeszcze co to jest) Pytałam sie go o badania na toksoplazmoze, bo mam kota i psa, wiec mi zapisał, ale mowil ze to odpłatne i jak chce to moge sobie zrobic. A co do USG to mowil, ze mialam to około 10tyg, to teraz około 22tc, potem koło 30 (wtedy chce zrobic to 4D z jakimis badaniami u prof. Preisa w Gdansku (o tym mi gin mowil) i pozniej w 36tc, oczywiscie to takie wstepne plany, jesli wszystko bedzie (a bedzie) ok Ale pewnie i tak sobie zrobie to z przyziernoscia za około 2tyg
Dobra uciekam do sasiadki na ploteczki :-) hi hi hi
Dobra uciekam do sasiadki na ploteczki :-) hi hi hi
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
No tez tak mysle ze jednak zrobie :-)
reklama