reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Nie to jest wykonywane w ramach zwykłego usg....tak jak mierzono Ci pęcherzyk tak teraz będą mierzyć kark i nosek:) U mnie to kosztuje 50 zł.

reklama
Nie miałam jeszcze mierzone pęcherzyka, ale za tydzień w czwartek idę do gin. to będzie 13tydz. i myślę ż wtedy zrobi mi te wszystkie potrzebne badania. Zapomniałam się wam dziewczyny pochwalić:blink:będę miała bliźnięta:blink:

Nie miałam jeszcze mierzone pęcherzyka, ale za tydzień w czwartek idę do gin. to będzie 13tydz. i myślę ż wtedy zrobi mi te wszystkie potrzebne badania. Zapomniałam się wam dziewczyny pochwalić:blink:będę miała bliźnięta:blink:

Na początku to był dla nas szok, ale teraz bardzo się cieszymy. Mamy w domku tak jak ty dwie córcie, już odchowane, teraz planowaliśmy synka. A może będzie dwóch? Ale najważniejsze żeby były zdrowe te dzieciaczki

wielkie gratulacje ja tam bym sie nie pogniewała na dwójke ale jest jedno i tez dobrze :-)

Drogie mamusie...jakoś tu mało fotek Waszych pociech, ktoś musi Was moje drogie przywołać do porządku:-D

reklama
Do góry