reklama
Witajcie dziewczyny! Właśnie wróciłam od lekarza. Miałam badanie usg przezierności karkowej. Lekarz miał problem ze zrobieniem zdjęcia maleństwu- takie ruchliwe:-)!
Ale w końcu mu się udało i powiedział że nosek jest śliczny i dobrze widoczny ale fałd skórny wynosi 1 mm. Trochę mnie to zmartwiło ale powiedział że norma jest do 3mm i że wszystko jest w pożądku.
Widziałam nasze maleństwo już po raz drugi i jest bardzo śliczne(choć mało co widać;-)).
A Wy miałyście już to badanie?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamuśki!
Ale w końcu mu się udało i powiedział że nosek jest śliczny i dobrze widoczny ale fałd skórny wynosi 1 mm. Trochę mnie to zmartwiło ale powiedział że norma jest do 3mm i że wszystko jest w pożądku.
Widziałam nasze maleństwo już po raz drugi i jest bardzo śliczne(choć mało co widać;-)).
A Wy miałyście już to badanie?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamuśki!
Mi o tym badaniu lekarz powiedział na ostatniej wizycie więc wiedziałam co dziś będzie badał.Zdjęcia dziś mi nie zrobił a ja byłam tak zestresowana że zapomniałam poprosić. Mój mąż też chciał zobaczyć naszą dzidzię. no niestety trzeba czekać do następnej wizyty 28.04
Ale mam zdjęcie z przed 4 tyg więc je tu wkleję.
teraz trzymam kciuki za wasze maleństwa.
Ale mam zdjęcie z przed 4 tyg więc je tu wkleję.
teraz trzymam kciuki za wasze maleństwa.
reklama
Dziewczyny poradzcie.Od jakiegoś tygodnia zauważyłam ,że twarnieje mi macica,ale nie cała tylko fragmentami(wielkości piłeczki pimpongowej).Dzwoniłam do swojego gina ale za bardzo się nie przejął tylko kazał brac no-spę 3 razy dziennie.Jest bez zmian.A jak zadzwoniłam do innego gina to powiedział że to nie macica i żeby sie nie przejmowac.Kiedy ja to czuję!Teraz jestem w 14 tyg.Miałyście kiedyś coś takiego?