reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Czas szybko zleci...ja zaesze czekam z niepokojem i radoscią. W koncu jakby się szło na spotkanie z własnym dzieckiem:) Tylko te badanie ginekologiczne - bardzo go nie lubię...

Witajcie dziewczyny! Właśnie wróciłam od lekarza. Miałam badanie usg przezierności karkowej. Lekarz miał problem ze zrobieniem zdjęcia maleństwu- takie ruchliwe:-)!
Ale w końcu mu się udało i powiedział że nosek jest śliczny i dobrze widoczny ale fałd skórny wynosi 1 mm. Trochę mnie to zmartwiło ale powiedział że norma jest do 3mm i że wszystko jest w pożądku.
Widziałam nasze maleństwo już po raz drugi i jest bardzo śliczne(choć mało co widać;-)).

A Wy miałyście już to badanie?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamuśki!

NatusiaMa GRATULUJE super ze z maluszkiem wszytko dobrze. To jak jest to zdjęcie czy nie:-p
Niektóre dziewczyny juz miały inne są dopiero przed. ja ma w nastepny piątek 18.IV

natusiaMa, cieszę się, że wszystko w porządku. Ja mam wizytę 15, ale nic mi nie mówił czy takie badanie będzie teraz robił

Mi o tym badaniu lekarz powiedział na ostatniej wizycie więc wiedziałam co dziś będzie badał.Zdjęcia dziś mi nie zrobił a ja byłam tak zestresowana że zapomniałam poprosić:no:. Mój mąż też chciał zobaczyć naszą dzidzię. no niestety trzeba czekać do następnej wizyty 28.04
Ale mam zdjęcie z przed 4 tyg więc je tu wkleję.

teraz trzymam kciuki za wasze maleństwa:happy:.

Moje dzieciatko ma się dobrze, wszystko jest w porządku, ma 3,29 cm, pęcherzyk ma prawidłowy kształt, u lekarza byłam w zeszły wtorek, może uda mi się wkleic zdjęcie

reklama
Dziewczyny poradzcie.Od jakiegoś tygodnia zauważyłam ,że twarnieje mi macica,ale nie cała tylko fragmentami(wielkości piłeczki pimpongowej).Dzwoniłam do swojego gina ale za bardzo się nie przejął tylko kazał brac no-spę 3 razy dziennie.Jest bez zmian.A jak zadzwoniłam do innego gina to powiedział że to nie macica i żeby sie nie przejmowac.Kiedy ja to czuję!Teraz jestem w 14 tyg.Miałyście kiedyś coś takiego?

Do góry