reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Kurde, biedne te małe chłopaki. :(
Magdasf antybiotyk powinien szybko pomóc i może choroba przejdzie szybko i w miarę "bezboleśnie"
Tak myślę, że teraz się chyba zacznie wysyp różnych choróbsk - idzie wiosna:dry:

A ja się cholerycko zaczęłam bać meningokoków B - na nie szczepionki nie ma. Wczoraj trafiłam na stronę irlandzkiego stowarzyszenia walki z pneumo- i meningokokami. Przeryczałam pół nocy po przeczytaniu kilku historii (durna baba...) i teraz o niczym innym myśleć nie mogę.
Tu jest duży nacisk na uświadamienie ludzi o Meningitis, bo sporo dzieci na to choruje i... sporo umiera. Pocieszczie, proszę!

reklama
MAGDA oj biedne dzieciaki.Zycze aby lekarstwa szybko zaczely dzialac i aby dzieci ci zabardzo nie daly popalic.

Nawet nie straszcie ze teraz zas beda choroby :-(.Mam nadzieje ze nas ominie.

Dzis mialam isc do kolezanki ale jej coreczka w wieku Oliwki ma angine .Zachorowala tak nagle .Chyba serio teraz bedzie okres chorobskowy :-(

Magdasf zdrówka dla Twoich dzieciaczków
Evelajna a w Polsce dużo dzieci nie jest wcale szczepionych nawet na menC i pneum. te podstawowe bo rodziców nie stać na nie bo z tego co wiem to one są płatne:no: Nie zamartwiaj się i najlepiej nie czytaj, trzeba wierzyć, że dzieci nasze będą zawsze zdrowe i nic złego ich nie spotka!!!!!!!!

A juz myslalam ze nas ominie...a tu dzis bylismy u lekarza i Zocha i Stas maja zapalenie oskrzeli..tak wiec antybiotyk + inhalacje...a tak sie ludzilam ze nas omina wszystkie te chorobska, chociaz dobrze ze brak kataru i goraczki, przynajmniej mniej marudne te moje robaki sa;-)
ehhhhh zdrówka dla maluchów
Kurde, biedne te małe chłopaki. :(
Magdasf antybiotyk powinien szybko pomóc i może choroba przejdzie szybko i w miarę "bezboleśnie"
Tak myślę, że teraz się chyba zacznie wysyp różnych choróbsk - idzie wiosna:dry:

A ja się cholerycko zaczęłam bać meningokoków B - na nie szczepionki nie ma. Wczoraj trafiłam na stronę irlandzkiego stowarzyszenia walki z pneumo- i meningokokami. Przeryczałam pół nocy po przeczytaniu kilku historii (durna baba...) i teraz o niczym innym myśleć nie mogę.
Tu jest duży nacisk na uświadamienie ludzi o Meningitis, bo sporo dzieci na to choruje i... sporo umiera. Pocieszczie, proszę!

zastrzeż sobie w kompie słowo Meningitis i więcej nie czytaj!!! Najgorzej to sobie coś wkręcić i potem wyszukiwać ehhhhh kobieto a ja myślałam ze jesteś mądrzejsza:-p:-p:-D:-D

No niestety okres przejsciowy to rewelacyjne warunki na różne choróbska oby łagodnie minął u naszych dzieciaczków:tak::tak:

A mój mały już 2 tyg ma dziwne uczulenia z lewej strony na udzie i boczku brzuszka:sorry2: pokazywałam to lekarce na ost szczepieniu dała mi jakieś próbki olejków do kąpieli ale g... pomaga. Raz jest tego wiecej raz mniej:sorry2::sorry2: dziś użyłam crotlimazolum (czy jak to sie pisze) i zobacze jak nie to chyba w piątek sie przejdę z nim do lekarza.

Magda zdroweczka dla dzieci
evelajna nie wkrecaj sobie kochana
czarna a to ciekawe ze tylko tam ;/bo jakby na calym ciele to mozna by podejrzewac proszek a tak??

Witajcie!
Ja tylko na chwile bo na nic juz głowy nie mam. Jestem coraz bardziej nerwowa. W poniedziałek idziemy sie zameldować na oddział chirurgii a we wtorek operacja. Mam nadzieje że urolog nic nie spier..... bo bedzie swiezo po przylocie ze Stanów (zmiana czasu i zmęczenie).
Mam taki ścisniety zołądek, że nic nie mogę jeść. Tak bardzo chciałabym żeby juz było po wszystkim. Dlaczego to malenstwo musi tyle przejść?????? Juz mnie uprzedzono, ze ta chora nerka jest bardzo duza i moze (ale nie musi) dojść do uszkodzenia innych narzadów przy usuwaniu bo miejsca mało. Moze tez dojść do niewydolności krążeniowej i krwotoku. BOJĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, trzymajcie kciuki prosze. Jak wrócimy do domku, to wszystko opiszę.

Anula trzymam kciuki za Was oboje. Małemu nic sie nie stanie badz dobrej mysli. Jestes silna mama dacie rade. To nie sprawiedliwe ze takie kochane malenstwo musi sie meczyc. Wiem jak ja cierpie jak cos jest maluszkom. Bedzie dobrze zobaczysz kochana.

reklama
Witajcie!
Ja tylko na chwile bo na nic juz głowy nie mam. Jestem coraz bardziej nerwowa. W poniedziałek idziemy sie zameldować na oddział chirurgii a we wtorek operacja. Mam nadzieje że urolog nic nie spier..... bo bedzie swiezo po przylocie ze Stanów (zmiana czasu i zmęczenie).
Mam taki ścisniety zołądek, że nic nie mogę jeść. Tak bardzo chciałabym żeby juz było po wszystkim. Dlaczego to malenstwo musi tyle przejść?????? Juz mnie uprzedzono, ze ta chora nerka jest bardzo duza i moze (ale nie musi) dojść do uszkodzenia innych narzadów przy usuwaniu bo miejsca mało. Moze tez dojść do niewydolności krążeniowej i krwotoku. BOJĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, trzymajcie kciuki prosze. Jak wrócimy do domku, to wszystko opiszę.

Normlanie chyba ściągnełam cię myślami dzisiejszymi bo od rana Michałek mi w głowie siedzi:tak::tak: Będzie dobrze bo musi być dobrze!!! i tego się trzymaj!!! By wszystkie myślami będziemy z Wami!!!!

Do góry