reklama
A
agamir
Gość
Czarna a jak zauwazyłas ze cos nie tak u Samiego? Mi pediatra nie kazał nic robic przy siuraczku sam sprawdzała i powiedział ze jeszcze ma czas chyba ze zacznie robic si stan zapalny
czarna mialam podobną sytuacje z Sebą, dostał Hydrocortyzon i mieliśmy ściagać przy kąpieli, a po jakimś czasie bez znieczulenia w przychodni przyszpitalnej "odklejali", moglam go tzrymać za rączkę, trwało chwilkę, popłakał trochę i do domku
Seba był trochę starszy od Samiego, na drugi dzien już nic nie pamiętał![]()
wiem że nas to nie minie i dziękuje za tą odpowiedz!!!
Agami mi też nie kazano nic robić ale jednego razu po kąpieli ściągnełam i zauważyłam błonkę a pod nią coś białego

Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA Sami to dzielny chlopczyk.Mirabelka napisala ze to nie takie straszne wiec trzeba ufac ze Samiego bolec to nie bedzie.Powodzenia.
A ja zawsze slyszalam rozne opinie.Jedni mowia sciagac ,drudzy ze nie scagac I badz tu madry czlowieku :-(.
A ja zawsze slyszalam rozne opinie.Jedni mowia sciagac ,drudzy ze nie scagac I badz tu madry czlowieku :-(.
Mama Maksa
październikowa mama
Qurcze ja to już nie wiem. Nam kazała ściągać i ściągamy ale ostatnio na wizycie mi powiedziała ze zaczyna mu sie robic stulejka. Ale narazie jest ok i nic z tym nie robimy tylko póżniej nam da jakąś maść. Zgłupiałam już do reszty
My dziś po zaległym szczepieniu infanrixem i na pneumokoki. Bartek waży 12,150, ale nie wiem jaki jest wysoki.
Wychodzą zaległe zęby - dolna dwójka i dolna czwórka się przebiła, druga się czai. Wy tu już o piątkach piszecie, a u nas jeszcze do trójek pewnie daleko :-)
Wychodzą zaległe zęby - dolna dwójka i dolna czwórka się przebiła, druga się czai. Wy tu już o piątkach piszecie, a u nas jeszcze do trójek pewnie daleko :-)
malena81
mamusia październikowa 08
Ale zamieszanie z tymi siusiakami.
Mam wrażenie, że jak my byliśmy mali, to nie było tego problemu????
Kasia - my też jeszcze przed szczepieniem. Czekamy na zdrówko.
A pneumokoki to już te jednodawkowe? czy jeszcze z serii?
Bo mi lekarka mówiła, że po 2 latach można szczepić jedną dawką.
Mam wrażenie, że jak my byliśmy mali, to nie było tego problemu????
Kasia - my też jeszcze przed szczepieniem. Czekamy na zdrówko.
A pneumokoki to już te jednodawkowe? czy jeszcze z serii?
Bo mi lekarka mówiła, że po 2 latach można szczepić jedną dawką.
reklama
A juz myslalam ze nas ominie...a tu dzis bylismy u lekarza i Zocha i Stas maja zapalenie oskrzeli..tak wiec antybiotyk + inhalacje...a tak sie ludzilam ze nas omina wszystkie te chorobska, chociaz dobrze ze brak kataru i goraczki, przynajmniej mniej marudne te moje robaki sa;-)