reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Czarna a jak zauwazyłas ze cos nie tak u Samiego? Mi pediatra nie kazał nic robic przy siuraczku sam sprawdzała i powiedział ze jeszcze ma czas chyba ze zacznie robic si stan zapalny

czarna mialam podobną sytuacje z Sebą, dostał Hydrocortyzon i mieliśmy ściagać przy kąpieli, a po jakimś czasie bez znieczulenia w przychodni przyszpitalnej "odklejali", moglam go tzrymać za rączkę, trwało chwilkę, popłakał trochę i do domku
Seba był trochę starszy od Samiego, na drugi dzien już nic nie pamiętał :tak:

wiem że nas to nie minie i dziękuje za tą odpowiedz!!!

Agami mi też nie kazano nic robić ale jednego razu po kąpieli ściągnełam i zauważyłam błonkę a pod nią coś białego:sorry2::sorry2: (to jest ta wydzielina) dr tez kazała czekać do ost szczepienia więc czekałam i niestety bez zmian więc myślę że nie ma na co już czekac puki mały:tak::tak:

Ostatnia edycja:
CZARNA Sami to dzielny chlopczyk.Mirabelka napisala ze to nie takie straszne wiec trzeba ufac ze Samiego bolec to nie bedzie.Powodzenia.

A ja zawsze slyszalam rozne opinie.Jedni mowia sciagac ,drudzy ze nie scagac I badz tu madry czlowieku :-(.

Qurcze ja to już nie wiem. Nam kazała ściągać i ściągamy ale ostatnio na wizycie mi powiedziała ze zaczyna mu sie robic stulejka. Ale narazie jest ok i nic z tym nie robimy tylko póżniej nam da jakąś maść. Zgłupiałam już do reszty

M Maksa nam w szpitalu mówili nie ściągać!!! położna nie ściągać!!! Lekarka można od czasu do czasu!!! i komu wierzyć??????????

My dziś po zaległym szczepieniu infanrixem i na pneumokoki. Bartek waży 12,150, ale nie wiem jaki jest wysoki.
Wychodzą zaległe zęby - dolna dwójka i dolna czwórka się przebiła, druga się czai. Wy tu już o piątkach piszecie, a u nas jeszcze do trójek pewnie daleko :-)

Ale zamieszanie z tymi siusiakami.
Mam wrażenie, że jak my byliśmy mali, to nie było tego problemu????

Kasia - my też jeszcze przed szczepieniem. Czekamy na zdrówko.
A pneumokoki to już te jednodawkowe? czy jeszcze z serii?
Bo mi lekarka mówiła, że po 2 latach można szczepić jedną dawką.

reklama
A juz myslalam ze nas ominie...a tu dzis bylismy u lekarza i Zocha i Stas maja zapalenie oskrzeli..tak wiec antybiotyk + inhalacje...a tak sie ludzilam ze nas omina wszystkie te chorobska, chociaz dobrze ze brak kataru i goraczki, przynajmniej mniej marudne te moje robaki sa;-)

Do góry