reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Oj Malena to zes mi dogryzla...nosz kurde jak ja bede spala...akurat o moim bracie ciotecznym dalam przyklad bo to jedyny przyklad jaki znam z ta "przypadloscia" nie mialam namysli tego ze trzeba do takiego wieku czekac, albo wrecz ze trzeba czekac.nikogo nie potepiam za jego postepowanie, niektorych rzeczy nie rozumiem i tyle, uszczypliwa nie jestem...jak ty:-)

Ostatnia edycja:
reklama
No to i ja wtrace swoje 5 groszy .Bo jakby nie bylo to moje posty wywolaly zas burze.
Z jednej strony masz racje że nie wykryli wic po co samemu szukac . Ale z drugiej strony ktoś zauważył jakieś nieprawidłowości więc może lepiej to sprawdzić (dokładnie nie orientuje sie w sytuacji jak to było od początku kto do kogo poszedł i z czym a już mi sie nie chce wracać do wcześniejszych wątków)Ale nadal sie upieram przy swoim tez bym sprawdziła:-p
No a co do reszty to komentuj komentuj prosze:-p Wrzodów to sie dopiero możesz nabawić jak będziesz to trzymała w środku;-) A DOROTA w końcu zrozumie że nikt sobie do gardeł nie skacze i że nikt jej tu nie atakuje. Poprostu taka nasza babska natura ze czasem lubimy wprowadzić "dreszczyk emocji. No dobra nie wiem jak wy ja lubie:cool2::cool2::-p:-p

Oj znów jakaś lekka burza .... haloooooooooooooooooooo kobiety - każda ma prawo wyrazić swoje zdanie i nikt nikogo tutaj nie atakuje.
Dorcia tak jak napisała Maksiowa za bardzo bierzesz sobie do serca słowa niektórych ... wiem, wiem ... czasem jak się pierwszy raz przeczyta to bolą bardzo.
Ale może lepiej ochłonąć i przeczytać je pare razy .... zrozumieć co nam chciała ta druga osoba powiedzieć.

Ja osobiście wolę ZIMNĄ WODĘ ZAMIAST PIERDÓŁ.

Czarna no właśnie co się dzieje z Samusiem?
Czyżby to chodziło o napletek, stulejkę?
Zgadzam sie z wami.I serio biore zabardzo do siebie niektore posty.Musze to zmienic :tak:.
Czarna - trzeba było czekać do 18-stki a nie ciągać dzieciaka po poradniach!;-)
;-);-)
uszczypliwa nie jestem...jak ty:-)
Jestem innego zdania:blink:

Czarna - trzeba było czekać do 18-stki a nie ciągać dzieciaka po poradniach!;-)
no widzisz chyba się zrobiłam wpływowa na mode:)))
Magda małpa nie odnosiła się do nikogo w swoim poście.

Kłótni nie ma, jest dyskusja!!! a dyskusję są potrzebne a nie monotonne odpowiedzi lub ich brak!!!

Dorka ja tam mysle ze dobrze zrobilas.a logopeda to nie horrori wiek mi sie wydaje tu bez znaczenia....nie przejmuj sie komentarzami ludzi ktorzy przypier...ja sie z nudow...:sorry2:

Daaawno zapomniałam co to nuda...:sorry2::sorry2::sorry2:

Czarna a próbowałaś kąpieli w szarym mydle?
Ono ma inne właściwości niż zwykłe mydło i mojemu bratu pomogło.
A już myśleli nad "ciach ciach":dry: Brrrr

Evelajna nie próbowałam ale dzisiaj kupie;-)

No i po wizycie na razie nic mu nie robili ma przyklejone z jednej strony (przez wydzieline hormonalna) dostał maść którą mam stosować wieczorkiem przed snem . Kolejna wizyta za miesiąc i wtedy będą już coś robić ale niebędą ciąć ale odklejać:sorry2: z tym że nie wiadomo czy przy znieczuleniu czy bez:-:)-:)-(

reklama
czarna mialam podobną sytuacje z Sebą, dostał Hydrocortyzon i mieliśmy ściagać przy kąpieli, a po jakimś czasie bez znieczulenia w przychodni przyszpitalnej "odklejali", moglam go tzrymać za rączkę, trwało chwilkę, popłakał trochę i do domku
Seba był trochę starszy od Samiego, na drugi dzien już nic nie pamiętał :tak:

Do góry