reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ja tu dawno nie zaglądałam i aż mnie ścisnęło jak poczytałam. Brak słów.
Mam nadzieję, że maluchy sobie dzielnie poradzą ze wszystkimi dolegliwościami.
Anula pomodlimy się za udaną operację i szybki powrót do domu.
Dorotka już nie mam co dodać za dziewczynami. Oliwka sobie na pewno dzielnie poradzi.
Agamir
zdróweczka dla chłopaków!!!

Jeśli o którymś paździoszku zapomniałam, przepraszam. Ciepło myślę o wszystkich i wszystkim życzę zdrowia i szczęścia.

reklama
Agamir trzymam kciuki za poprawe zdrówka u Twoich chłopców. Mam nadzieję, ze u Maksia nic nie wyhodują. Tulę Was mocno do serducha!!!!!!!

agamir zdrówka dla chłopców, żeby szybko wyniki sie poprawiały
anula super że tak szybko termin dostaliście, dzieci szybciutko dochodzą do siebie po operacjach i zabiegach

My po lekarzach Antos ma zapalenie oskrzeli i skierowanie do urologa , Maksymilian ma na razie tylko katar i goraczko co sie wykluje okaza sie w nocy moze jutro do tego ma powtorne badania moczu na posiew bo ma ogrom bakterii do tego silna anemia i na razie to wsio.

o matko biedactwa małe normalnie aż mi ich szkoda:((( Tule i zdrówka życze:tak::tak:

Agamir jeszcze raz zdrówka dla chłopaków, moje dzieci właśnie są po zapaleniu oskrzeli i dużo mnie to kosztowało nerwów :no: - syropy, inhalacje - jak dwójka chora, to mam wrażenie, że tylko smarkam nosy i myję ręce.

No ale u Bartka antybiotyk odstawiony, zostały inhalacje i zyrtec. Za tydzień do kontroli - mam przyjść przed szczepieniami, bo wtedy zdrowe dzieci będą. Pani doktor mówiła, że nie było dobrze, bo rozrzucone te świsty i ona już się martwiła, że zapalenie płuc, bo dużo ostatnio tego, ale odpukać, myślę, że minęło (tfu tfu)

Byliśmy dziś u okulisty i oczko Martynki "robi" postępy :rofl2: Mamy zejść z zaklejaniem z 8 do 4-5 godzin dziennie, a Bartek nie zezuje, to raczej wina dziecięcego noska, a wada jeśli jest, to może się ujawnić około 2 roku życia. Po Wielkanocy kolejna kontrola i wtedy młody ma być po atropinie.
Kamień spadł mi z serca.

Kasia piękne wieści normalnie strasznie się cieszę!!!! jednak szybka interwencja daje szybko rezultaty:tak::tak::tak: Oby te postępy u Martynki dalej w takim tempie się posuwały:tak::tak:
No i wyniczki Bartusia bdb tylko czekać na potwierdzenie;-);-)

reklama
Kasiu świetnie, że tak ładnie się poprawia :tak::tak:

Anula trzymam kciuki za operację maluszka;-)

Agamir zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!

Do góry