reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
No to my po lekarzach . Antos dostał inny antybiotyk bo do zapalenia oskrzeli ma zapalenia ucha . Dyszy jak parowóz z nosa leci mu non stop . Maksio dostał tez inne leki i mamy skierowanie do urologa niestety. :-(

Agamir normalnie ręcę sie rozkładają, szkoda mi twoich maluszków. Oby te ich choroby w końcu się skończyły!!!!!!!!!!!

AGAMIR pozostaje tylko myslec pozytywnie, choc wiem jak to trudne gdy dziecko chore a my tak niewiele możemy zrobic . Trzymaj sie Kochana!!!!! Zdróweczka!!!!

Hej dziewczyny.Bylismy dzis z Oliwka u endokrynologa w klinice w katowicach.U tej co jest za granica ale przyjechala na kilka dni i dzis nas przyjela:tak:.
Nastepna wizyta za rok jak sie nic innego nie wydazy.
Oliwki jajniki po wynikach badan wychodzi na to ze niestety sa W TRAKCIE ZANIKANIA:-:)-(.Ale bardzo dobrze ze Oliwka ma normalna macice bo wtedy moze cos sie na przyszlosc da wykombinowac z ta bezplodnoscia u niej.No ale zadkie to jest dzisiaj jednak ze takie dziewczyny maja pozniej dzieci.Ja sie pocieszam ze jeszcze za 25 lat medycyna moze pokaze cos dobrego i cos na to wymysli:tak:.
Lekarce sie wydaje ze my troche wczesniej zaczniemy dawac Oliwce hormon wzrostu bo ona juz jest w najnzszym z mozliwych centyli.Gdzies kolo 3 roku zycia bysmy zaczeli no ale to sie zobaczy jak bedzie rosla do ego czasu.Jak bedzie w miare ok to troche pozniej go zacznie brac.Najprawdopodobniej w wieku 5 lat dostanie estrogen dodatkowo w postac plasterkow i zelow.Ja jej to bede aplikowala i zmieniala.
Jak bedziemy mieli zaczac brac h.wzrostu w zastrzykach to tez pojdziemy do szpitala i tam mnie bede uczyli co i jak.

Jest duze ryzyko ze wraz z H ,wzrostu pojawi sie u Oliwki cukrzyca no ale na to juz nic nie zrobimy.My mamy obserwowac czy Oliwka nie tyje za szybko bo otylosc jej grozi a z otyloscia zwiazana tez jest cukrzyca.Narazie jest ok wagowo wiec nic jej nie ograniczamy.Jak zauwaze ze za szybko idzie w gore jej waga to wtedy zmieniamy diete no ale narazie jest ok:tak:.

Na 6 kwietnia jestem zapisana z Oliwka do mnie do zor do PORADNI WCZESNEJ INTERWENCJI tam sie kompleksowo zajma Oliwka.
Ale mam dzwonic w czwartki bo moze sie miejsce zwolni i wtedy teramin bedzie szybciej.

Jutro jade skladac papiery do komisji o orzeczenie o niepelnosprawnosc.

Sorki ze tak haotycznie ale jestem dzis zmeczona tym nadmiarem wiadomosci.

reklama
Do góry