reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Malena - super brzusio!!
A my po wizycie u neurochirurga w Krakowie. Szymek miał robione USG główki. Bardzo fajna babka, na USG leżał na kolanach M , zgasiła światło i wszystko po koli opisywała i komentowała co widzi... okazauje się, że wszystko w porządku w tej jego główce..miał wodniaczka, ale już się prawie wchłonął. Przestrzenie podtwardówkowe u nas w opisie były zbyt szerokie, a tam babka mierzyła i mówi, że w normie.... tyle, że u nas USG robi po prostu pediatra i daje opis neurologowi..a tutaj babka - neurochirurg sama robi USG, w dodatku jak doczytałam o niej, pracuje w Prokocimiu na odziale neurochirurgii i jako jedna z pierwszych zaczeła wszczepiać dzieciom zastawki z powodu m.in.wodogłowia, więc jej opinia na pewno jest baaardzo wiarygodna!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!!! A u nas w poradni neurologicznej za pół roku znowu kontrola, znowu USG i znowu usłyszałabym standardowo, że dramatu nie ma... a tu 2 wizyty i wszystko jasne...

Malena - super brzusio!!
A my po wizycie u neurochirurga w Krakowie. Szymek miał robione USG główki. Bardzo fajna babka, na USG leżał na kolanach M , zgasiła światło i wszystko po koli opisywała i komentowała co widzi... okazauje się, że wszystko w porządku w tej jego główce..miał wodniaczka, ale już się prawie wchłonął. Przestrzenie podtwardówkowe u nas w opisie były zbyt szerokie, a tam babka mierzyła i mówi, że w normie.... tyle, że u nas USG robi po prostu pediatra i daje opis neurologowi..a tutaj babka - neurochirurg sama robi USG, w dodatku jak doczytałam o niej, pracuje w Prokocimiu na odziale neurochirurgii i jako jedna z pierwszych zaczeła wszczepiać dzieciom zastawki z powodu m.in.wodogłowia, więc jej opinia na pewno jest baaardzo wiarygodna!! JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!!! A u nas w poradni neurologicznej za pół roku znowu kontrola, znowu USG i znowu usłyszałabym standardowo, że dramatu nie ma... a tu 2 wizyty i wszystko jasne...
bARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE WSZYSTKO W PORZĄDKU Z SZYMKIEM :tak::tak::tak: Niepotrzebny stresik, ale najważniejsze, ze dobrze sie skonczylo:tak:

Aniu, super wiadomośći!
Dobrze, że pojechaliście do tego lekarza.

A ten "nasz" kardiolog, też ma super podejście do dzieci.
W pracowni wisi TV, na którym puszcza bajki.
Pełno zabawek, kolorowe plakaty z filmów animowanych.
I osłu****e maskotki, żeby dzieci się nie bały :tak:

Malena, Aniu cudne wiadomości. Ale macie piękne przyspieszone prezenty po choinke:tak::tak::tak:

Ja to jeszcze poproszę pod choinkę, żeby Ktosiek miał bombeczki ;-)
Wiem, wiem.... za dużo wymagam ;-)

Malena ależ proszę bardzo niech się spełnią Twoje marzenia:tak::tak::tak: Mówie Ci jakie fajne są te dzieciaki z bombeczkami:-p:-p:-p Normalnie głupio mi mówić ale ja bym chciała jeszcze kiedyś takiego małego człowieczka z bombeczkami:-D:-D:-D

Malena ależ proszę bardzo niech się spełnią Twoje marzenia:tak::tak::tak: Mówie Ci jakie fajne są te dzieciaki z bombeczkami:-p:-p:-p Normalnie głupio mi mówić ale ja bym chciała jeszcze kiedyś takiego małego człowieczka z bombeczkami:-D:-D:-D

No fajne z bombeczkami ale ja tam bym kiedys jeszcze chciala bez bombeczek;-) Ale to juz na swoim:cool2:

reklama
Do góry