reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Malenka super, że maluszek tak dobrze się rozwija!!, życzę Ci żebyś dostała na gwiazdkę te dwie bombeczki:-):tak:

reklama
Co do tranu, my podajemy islandzki - delikatnie owocowy i Misiek chetnie go pije. Nawet buzkę otwiera po więcej. Tyle, że on przyzwyczajony do oleistych bo wczesniej dostawał BIO GAJA. Musielismy zmienić bo kropelki nie wystarczały Wielkoludowi (92cm wzrostu) i ostatnio ciągle coś: zapalenie oskrzeli, zapalenie gardła i ucha..............:-(

Dziewczyny no to juz zycze powodzenia u denstysty Ja mam w styczniu wizyte I dobrze bo zas mnie inny zab zaczyna bolec:wściekła/y:
MALENKO no to mam nadzieje ze na swieta dowiesz sie kto jest w brzuszku Ja rowniez zycze ci chlopczyka ALE POWIEC BARDZO SIE NASTAWILAS NA CHLOPCZYKA?MYSLISZ TEZ ZE BEDZIE OK JAK TO BEDZIE DZIEWCZYNKA?
MACIE JUZ IMIONA WYBRANE DLA CHLOPCZYKA I DZIEWCZYNKI?I JAKIE????????????????

Malenka super!
Anula 92 cm!!!!???:szok:looo wielki chlop
my dzisiaj bylismy u lekarza tez.mlody wazy 12.230, ile wzrostu nie wiem ale kolo 80 pewnie ma bo jego dziewczyna Amelka ma 86 i jest kilka cm nizszy od niej.
mlody ma zawalone oskrzela znowu, antybiotyk dostal, pulmicord w dalszym ciagu do nebulizacji i syropek.
no i ja tez dostalam antybiotyk, dostalam tez (a wlasciwie dostane , bo swojej ksiazeczki nie wzielam) skierowanie na morfologie i TSH przez to moje omdlenia i to spanie itp.no i sie pyta czy czasem w ciazy nie jestem:eek:to jej mowie ze plastry mam i okres tez wiec mysle ze nie chociaz tak sie czuje ostatnio ale chyba sobie ze strachu to wmawiam

ASIU oj biedny Rafalek zas chory,zas antybiotyk
Ja nie wiem on ci za czesto choruje On jest miesiac w miesiac chory jak nie po 2 razy w miesiacu :-(
Asiu ty tez sobie porob badania A co do ciazy To mysle ze raczej nie jestes ale nic nie szkodzi ci test srobic ;-)

kurcze co ma byc to bedzie ale muylse ze po prostu oslabiona jestem
Dorka Rafal teraz miesiac nie chorowal.i jak "odpukalam" to sie rozchorowal.tzn tym razem to sie ode mnie zarazil raczej bo ma takie objawy jakie ja mialam..a wczesniej to co drugi tydzien chory byl:/

Dział "pierwsze ruchy" i "brzuszki" odszedł do lamusa,
ale pochwalę się tutaj, że ktosiek tak mnie już łomocze od środka,
że jestem w szoku. :-D
Izka tak to może pod koniec 7 miesiąca się odzywała.
I brzuch mi do przodu wywaliło.
Przy Izie szło w biodra...

A tu fota brzuchola nr.2

Załączniki

• 20 tydzien.jpg
    20 tydzien.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry