reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
meningo na razie też odłożyłam w czasie ale szczepiliśmy się na rota i teraz na pneumo- trzeba wykorzystać że teraz są pieniążki bo jak ich nie bedzie to bede żałować że nie szczepiłam

A ja na Pneumo i Meningo jeszcze nie szczepiłam - miałam zamiar jak Sebcio będzie zbliżać się do wieku przedszkolnego.

Ja też czekam na te późniejsze szczepienia.
Tak mi doradziła pedoatra.
Ale jeśli pójdzie do żłobka, będę musiała się wcześniej trchę sprężyć.
No ale to jeszcz jest czas :-)

Moja siostra tak chorowała że wszystkie dziecięce szczepienie zakończyła jak szła na studia. Musiała mieć komplet szczepień plus dodatkowe bo są one wymagane na medycynie. No i jakoś żyje :-D

Magdziunia brawo dla Sebcia
Magda rozumiem ciebie ale moze teraz przez okres wakacyjny sie uda???

mój M wczoraj był z lala u lekarza ale osłuchowo czysta podawac co podawałam najwyzej jak nie bedzie poprawy to przyjsc ;-)

Ja też czekam na te późniejsze szczepienia.
Tak mi doradziła pedoatra.
Ale jeśli pójdzie do żłobka, będę musiała się wcześniej trchę sprężyć.
No ale to jeszcz jest czas :-)
Racja Malenko.

meningo na razie też odłożyłam w czasie ale szczepiliśmy się na rota i teraz na pneumo- trzeba wykorzystać że teraz są pieniążki bo jak ich nie bedzie to bede żałować że nie szczepiłam
No pewnie jak są i jest możliwość to czemu nie zaszczepić.

Oja poniektore dzieciaczku juz koncza szczepienia a my mielismy tylko 1 to po szpitalu....Nie wiem kiedy bede mogla go zaszczepic, bo za kazdym razem jak mam isc to on CHORY, niby lekarz mowi ze nadgoni ale wolalabym zeby juz byl po nich
Madziu nie martw się nadgoni napewno.
Wierzę, że chciałabym aby już było po wszystkich szczepieniach.

Magdziunia brawo dla Sebcia
Magda rozumiem ciebie ale moze teraz przez okres wakacyjny sie uda???

mój M wczoraj był z lala u lekarza ale osłuchowo czysta podawac co podawałam najwyzej jak nie bedzie poprawy to przyjsc ;-)
Ciesze się, że u Laluni wszystko dobrze.

reklama
Do góry