reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Wiec tak Oliwka ma okolo 67 cm :-)Babka nie miala zbytnio czasu wiec ja ja sobie w domu zmieze jeszcze raz :tak:WAGA 7700 w 4 tygodnie przybrala 300 gram Niby nie za wiele ale podobno tez normal Lekarka dal mi skierowanie tak tylko profilaktycznie na badanie krwi i moczu Oliwki Dzis bylo tylko jedno ukucie w nozke BYl krzyk chwilowy ale bez lez I zaraz dala sie udobruchac Moja kochana kruszynka.Waga sie zabardzo nie martwie a co tam wazne ze przybiera :tak:
KATE wiec dzwigamy dokladnie tyle samo Tylko jak Marika bedzie w takim tepie przybierac to raz dwa przegoni Oliwke :cool2:
CZARNA nie tylko SAMI malo przybiera Bo Oliwka tez :shocked2:

dziewczyny - gratulacje wizyt!!

My dzisiaj po szczepieniu. Mały waży 7970g i 73cm. Przez 6 tygodni przybrał 400g, podobno w normie.
No to mnie pocieszylas bo u nas w 4 tygodnie 300 g :cool2:

reklama
A nam pediatra powiedziała, że nie widzi nieprawidłowości i powinna sama nadgonić, ale dla świętego spokoju mamy pójść na tą rehab.
Więc skierowanie do specjalisty mamy.

Czarna Bartuś od początku należał do grona tych lżejszych:-p dzieci. A teraz powoli dogania...:tak:

Będzie zgrabniocha z niego!

Wiec tak Oliwka ma okolo 67 cm :-)Babka nie miala zbytnio czasu wiec ja ja sobie w domu zmieze jeszcze raz :tak:WAGA 7700 w 4 tygodnie przybrala 300 gram Niby nie za wiele ale podobno tez normal Lekarka dal mi skierowanie tak tylko profilaktycznie na badanie krwi i moczu Oliwki Dzis bylo tylko jedno ukucie w nozke BYl krzyk chwilowy ale bez lez I zaraz dala sie udobruchac Moja kochana kruszynka.Waga sie zabardzo nie martwie a co tam wazne ze przybiera :tak:
KATE wiec dzwigamy dokladnie tyle samo Tylko jak Marika bedzie w takim tepie przybierac to raz dwa przegoni Oliwke :cool2:
CZARNA nie tylko SAMI malo przybiera Bo Oliwka tez :shocked2:

No to mnie pocieszylas bo u nas w 4 tygodnie 300 g :cool2:

Dzielna Oli.
Myślę, że z wagą jest ok.!

no to wyglada na to,:szok: we tylko moj Adas to taki kloc
ale jemu od dawna dopisywal apetycik, a wlasciwie to od samego poczatku... miesiac temu potrafil zjesc tyle zupy, co ja :baffled: nie to ze go przekarmialam (no moze odrobinke ;P), ale jak nie dostal tyle co chcial to byl dziki krzyk i smutek. hihih

Kaka piekna waga;-)tyle co moj;-)
Anai no Twoj to chyba pobil wszystkich:-D
ja sie czasami martwie czy to nie za duzo bo mi pediatra powiedziala ze troche tak bo jest powyzej 97 centyla niby.no ale zawsze byl wiec nie wiem jak mam to rozumiec.

reklama
Do góry