reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Hej ja dzisiaj byłam u lekarza i jak mu opowiedziałam o tych moich bolach to nic nie powiedział :sorry2:widocznie tak ma byc. Pozatym ten mój lekarz jest jakiś dziwny nie zleciłó mi żadnych badań tylko dał skierowanie na USG na 3 czerwca. A i zawsze jak mnie badał na "koźle" to mówił ,że dzidzia dobrze rosnie a dzisiaj powiedział ,że super. Ciekawa jestem czy on naprawde to wie czy tylko tak se mówi :dry: ??? A na sam koniec badania sie mnie zapytał o ruchy to mu powiedziałam o tych kopniaczkach to sie mnie spytał czy to moja pierwsza ciąża i nic wiecej nie skomentował :zawstydzona/y:

reklama
Faktycznie jakiś dziwny:-p Ja nie lubie takich mało mówiących. z z badania ginekologicznego jest w stanie powiedziec jak maleńswo sie rozwija:tak:

Nio cóż możś edlatego ,że to facet i po 50 znudzony już praca ,ale raczej zmieniac nie bede. Bym musiała dojeżdżać spory kawałek do innego pozatym zawsze się moge pielęgniarki dopytać i inna doktorka mi robi USG ,która jest bardziej rozmowna i jak sie dopytam to też mi odpowie bardziej szczegółowo :-)

Andzia21ja wlasnie z takiego powodu zmienilam lekarza, jego obowiazkiem jest informowac pacjentke o wszystkim a nie milczec a jak jest przepracowany to niech na emeryture idzie! to jego zasrany obowiazek aby ciezarna wiedziala jak przebiega ciaza!!ja zmienilam i jestem w pelni usatysfakcjonowana!!

Ja tez wlasnie dlatego tez chce zmienic lekarza bo moj jest doskonalym specjalista ale
nic i nie powie jak go nie zapytam :-( Jak ja sie nie odezwe to on cala wizyte bedzie milczal tylko cos tam nabaknie.Ogolnie to jest gadula ale czasem jak zadaje mu pyatani to on robi taka dziwna mine i tez zawsze dziwnie odpowiada ze mnie nie uspakaja a ja to bym sobie chciala tak pogadac z lekarzem i jak pojde do nowego 11 czerwca to zobacze jaki on jest z gadka :-)

Lekarze... łaske robi czy co?

Ja tez po USG:happy: Dzidziulek ładnie rożnie i termin wyznaczony po USG to 1.11 choc ja nie wiem dlaczego bo ani z miesiączki taki nie wychodzi ani z daty poczęcia... ja obstawiam 07.11...:rofl2: Maluch machał łapkami i cudnie się wiercił. Lekarz badal mnie chyba z 15 min. W 12 ytg. nie mialam tego USG na przeziernosc karku, teraz próbowal cos wypatrzec ale to niemiarodajne. Tak czy siak mówi ze wszystko wygląda OK i nosek i kark, tak wiec sie ciesze. Nawet chyba wolałabym nie wiedziec gdyby cos bylo nie tak. I tak nie mozna wiekszosci schorzen leczyc a usunac chyba bym nie mogła. No nie ma o czym gadac, bo NAPEWNO JEST WSZYSTKO W PORZADKU:happy::happy::happy::happy:

reklama
Do góry