reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Motylku to juz sie pewnie dowiesz co nosisz pod serduszkiem:rofl2: Daj znac koniecznie po badaniu!

Dorotko na jakze bym mogła...:rofl2: Po za tym nigdy nic nie wiadomo, ja to bym wolała w pazdzierniku urodzic, zreszta jak sie staralismy to tak własnie mialo byc wrzesien albo pazdziernik, listopada nie planowałam:-D:-D

reklama
Czesc dizewczyny!
Ja dzis bylam na usg polowkowym.Wszysto podobno doskonale.Strasznie sie cieszymy no i pani powiedziala ze to MALA DZIEWCZYNKA tak na 97%.Nie potrafie Wam opisac jakie to uczucie bylo sie dowiedziec, te z Was ktore juz maja swoje maluchy to wiedza.Mielismy takie usmiechniete buzie...:-)Tatus kupil juz swojej Nicole sukieneczke, tak na dobry poczatek:-)
Pozdrawiam goraco.

Agniesia25 to cudowne wiesci! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam dzis polowkowe i mam strasznego stresa, aż rano rozmawialam z wielkim uchem:tak: narmalnie jak nigdy tak przezywam a wszystko przez to ze ruchy oslably:-(mam nadzieje ze wieczorkiem przekaze wam dobre wadomosci!!!

Agniesiu25, wspaniałe wiadomości:) Ale super! Będziesz pewnie pierwszą paździrnikóweczką, która się rozdwoi:rofl2: a ja pewnie ostatnią

Minisia koniecznie pisz po badaniach co u Maluszka. Napewno wszystko w porzasiu ale taka juz natura Mamusiek, że zawsze martwią sie o swoje dzieci:tak: Ciekawe, czy dzidzius sie zdradzi...

Agnieszka 25 SUPER gratuluje dziewczynki :-)Ciesze sie razem z Wami :-)
Mnie tez sie jakos wydaje ze to bedzie dziewczynka ciekawe czy sie myle czy nie :-)

Minisia ruchy sa napewno ale dzidzia moze ma gorsze dni bo poprostu sie jej nie chce :-)

Agniesia25 to cudowne wiesci! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam dzis polowkowe i mam strasznego stresa, aż rano rozmawialam z wielkim uchem:tak: narmalnie jak nigdy tak przezywam a wszystko przez to ze ruchy oslably:-(mam nadzieje ze wieczorkiem przekaze wam dobre wadomosci!!!
Bedzie dobrze. Jak tylko wrócisz zaraz nam tu pisz!!!!!!
Czesc dizewczyny!
Ja dzis bylam na usg polowkowym.Wszysto podobno doskonale.Strasznie sie cieszymy no i pani powiedziala ze to MALA DZIEWCZYNKA tak na 97%.Nie potrafie Wam opisac jakie to uczucie bylo sie dowiedziec, te z Was ktore juz maja swoje maluchy to wiedza.Mielismy takie usmiechniete buzie...:-)Tatus kupil juz swojej Nicole sukieneczke, tak na dobry poczatek:-)
Pozdrawiam goraco.
SUPER Gratulacje dla was. Pogłaskaj malutką Nicolkę przez brzusio.

reklama
jestemjuzduzahy2.th.jpg

A oto i nasza Nicole.20 tydz. i 5 dzien.
Jestem juz taka duza....

Do góry