reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dziewczyny, przed wczoraj bylismy z maludą na szczepieniu p. pneumokokom i przy okazji Alicja była zważona martwię się bo waży 7, 840 czyli w ciągu miesąca przytyła 240g czy to nie za mało?? co prawda nie widać tego po niej jest okrąglutka na buźce i nóżki też ma niczego sobie ale troszkę się martwię :-(

Dziewczyny, przed wczoraj bylismy z maludą na szczepieniu p. pneumokokom i przy okazji Alicja była zważona martwię się bo waży 7, 840 czyli w ciągu miesąca przytyła 240g czy to nie za mało?? co prawda nie widać tego po niej jest okrąglutka na buźce i nóżki też ma niczego sobie ale troszkę się martwię :-(

Dobrze przybiera - moja przybrała tylko 100g na miesiąc i lekarka mi wytłumaczyła, że po kilku miesiącach to przybieranie powinno zmaleć. Tylko niemowlak potrzebuje szybko i dużo przybierać, a dziecko kilkumiesięczne ma już gabaryty, które na dłużej takie pozostaną. W sumie to nie wiem ile Tuśka waży, ale pewnie jakieś 6,80kg

reklama
PPATQA waga imponująca. Niech szybko wyzdrowieje.
DOROTKO a chciałam zapytać jak byłaś u lekarza z małą to co ci w końcu powiedziała o tej jej buzi. Wiesz juz od czego to ma:confused:
Wiesz co jak na zlosc jak zawsze jestesmy u lekarza to Oliwka ma sliczna buzunke Ale mysle ze to tak jak u MARIKI skaza Nie ma zle przewaznie Oliwka ma sliczna buzie i czasem cos tylko wyskakuje TFU TFU ODPUKAC :tak:
oliwka wazy 7640 I nie pamietam dobrze ale ostatnio tez strasznie malo przybiera Nie wiem ile ale malo a JA NIE MARTWIE SIE TYM NARAZIE POKI WOGOLE PRZYBIERA TAKZE NIE MARTW SIE :tak:

Do góry