reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
patizdrówevzka dla Kamisia...a waga mponującakawał chłopa rośnie:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Pati zdróweczka życzę dla Kamisia.
Waga super i niech rośnie zdrowo.
Waga super i niech rośnie zdrowo.
Evelajna
Październikowa mama
Patrycja piękan waga dla cycowego dzieciaczka! Zdróweczka - do życzeń się przyłączam.
Dziewczyny, przed wczoraj bylismy z maludą na szczepieniu p. pneumokokom i przy okazji Alicja była zważona martwię się bo waży 7, 840 czyli w ciągu miesąca przytyła 240g czy to nie za mało?? co prawda nie widać tego po niej jest okrąglutka na buźce i nóżki też ma niczego sobie ale troszkę się martwię :-(
Evelajna
Październikowa mama
Dziewczyny, przed wczoraj bylismy z maludą na szczepieniu p. pneumokokom i przy okazji Alicja była zważona martwię się bo waży 7, 840 czyli w ciągu miesąca przytyła 240g czy to nie za mało?? co prawda nie widać tego po niej jest okrąglutka na buźce i nóżki też ma niczego sobie ale troszkę się martwię :-(
Dobrze przybiera - moja przybrała tylko 100g na miesiąc i lekarka mi wytłumaczyła, że po kilku miesiącach to przybieranie powinno zmaleć. Tylko niemowlak potrzebuje szybko i dużo przybierać, a dziecko kilkumiesięczne ma już gabaryty, które na dłużej takie pozostaną. W sumie to nie wiem ile Tuśka waży, ale pewnie jakieś 6,80kg
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiesz co jak na zlosc jak zawsze jestesmy u lekarza to Oliwka ma sliczna buzunke Ale mysle ze to tak jak u MARIKI skaza Nie ma zle przewaznie Oliwka ma sliczna buzie i czasem cos tylko wyskakuje TFU TFU ODPUKACPPATQA waga imponująca. Niech szybko wyzdrowieje.
DOROTKO a chciałam zapytać jak byłaś u lekarza z małą to co ci w końcu powiedziała o tej jej buzi. Wiesz juz od czego to ma
oliwka wazy 7640 I nie pamietam dobrze ale ostatnio tez strasznie malo przybiera Nie wiem ile ale malo a JA NIE MARTWIE SIE TYM NARAZIE POKI WOGOLE PRZYBIERA TAKZE NIE MARTW SIEDziewczyny, przed wczoraj bylismy z maludą na szczepieniu p. pneumokokom i przy okazji Alicja była zważona martwię się bo waży 7, 840 czyli w ciągu miesąca przytyła 240g czy to nie za mało?? co prawda nie widać tego po niej jest okrąglutka na buźce i nóżki też ma niczego sobie ale troszkę się martwię :-(