reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A mnie to nie było straszne długo więc może napisze coś o tych moich komediach z lekarzami. Więc 10 marca położyli nas do szpitala z tym refluksem, bezdechami i chrapaniem małego wyszło na to że wszytko przez ten refluks podali mu leki i ogólne wszytko przeszło najgorsze chyba było to że ten bardzo inteligentny lekarz stwierdził że dla Patryka oczko lewe gdzieś tam trochę ucieka i skierował nas na konsultację i okulisty. Myślałam że tego "doktorka" pobije zabrali mi małego na badania stoje przed tym gabinetem i słysze jak zaczyna się płacz a w zasadzie krzykczy ... postałam może ze dwie minuty i nie wytrzymałam wpadam do gabinetu i co widzę pojebany ( sory za słownictwo) lekarz trzyma Patryka za głowę pielegniara przgniata mu reszte ciałka a ten gdzebie mu w oczkach tzn rozchylał mu paluchami powieki i swiecił światłem ... no myślałam że go ubije... wpadąłam zabrałam małego opierdoliłam lekarza wyzwałam od konowałów i sstwuerdziałam że chyba musi wracać na akademie medyczną się uczyć bo \\jeżeli on nie wiem że takim maluchom może jeszcze oczko lecieć w jedną albo druga stronę to jest ***** ... wypisłam się z tego szpitala na własne żądanie i tyle tego było.
Jak by tego było mało dali nam skierowanie na USG jamy brzusznej i wykryli jakieś zwapnienia w nerkach u małego więc idziemy do szpitala znowu ale dopiero 10. wrzesina bo taki mamy termin masakra jakaś :/ :crazy:

reklama
ANITA na jaki refluks przelyku ?
Dobrze zrobilas z tym lekarzem Bardzo dobrze ze sie wkurzlas I zabralas z tamtad malego Chyba kazda z nas zrobilaby tak samo
A ztymi nastepnymi szpitalami kotre sie szykuja TO JUZ ZYCZE POWODZENIA I GLOWNIE ZDROWKA I DOBRYCH WYNIKOW BADAN

Tak refluks przełyku dostaliśmy biopazol i debridat... a z tym szpitalem to ja mam nadzieje że jakoś da się szybciej to załatwić ale to już ciotka będzie sie kołowała może coś wskóra ...

Anita tak to jest dla nich to już rytuna i nie ważne jak ważne by sprawdzić i zbadać. Żadko można znaleść lekarza z powołania z dobrym podejściem do dzieci:-(
Ja z ostatniego pobytu w szpitalu z Laurą musze powiedziec że jestem ogólnie zadowolona z opieki:tak::tak: Wszystkie badania były w naszej obecności i mała czasami płakała ale tylko ze strachu nie z bólu. Bo podejście było bdb:tak:

Fakt ze pozywienie woziłam z domku:sorry: Musiałam kupić woreczki do moczu aby zrobić dziecku posiew :sorry: i mieć swoje czopki przeciwgorączkowe bo syropki u niej nie działaja ale to szczegół;-)

Ja mam nadzieję że będzie ok boję się trochę bo ja mam kamienice nerkową i czasmi te kamienie mi się pojawiają . No ale nie będę krakała ... bo jeszcze wypaplam i będzie

reklama
Do góry