reklama
Nie wiedziałam. Zamierzam jeszcze karmić więc badanie się odwlecze. Zapytam o nie gina jak pójdę w czerwcuJak byłam na wizycie po 3 miesiącach od porodu, to mi powiedział, że nie ma sensu teraz robć cytologii, bo jak karmię piersią, to wynik może być zafałszowany.
Wczorajsza wizyta z Maciem u lekarza wypadła ok. Macio był bardzo dzielny na szczepieniu. Rozmiękania potylicy juz prawie nie widać, mocz idealny. Troszkę mało przybrał na wadze bo przez 6 tygodni tylko 300 ale pediatra powiziała że mieści się w siatce centylowej i nie ma się czym przejmować bo teraz juz tak szybko nie będzie przybierał.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja jeszcze cytologi nie robilam :-( No ale musze sie zapisac i nastepnym razem zrobie :-)
Teraz w piatek na rano mam gina Ale jestem sama z Oliwka i musze ja zabrac ze soba Wiec wejde do gabinetu z Oli na rekach tylko po recepte na tabletki anty A nastepnym razem sie zbadam :-)
Teraz w piatek na rano mam gina Ale jestem sama z Oliwka i musze ja zabrac ze soba Wiec wejde do gabinetu z Oli na rekach tylko po recepte na tabletki anty A nastepnym razem sie zbadam :-)
malena81
mamusia październikowa 08
Ja jeszcze cytologi nie robilam :-( No ale musze sie zapisac i nastepnym razem zrobie :-)
Dorotka? A dlaczego Ty bierzesz pigułki?
Źle się czujesz bez nich? Masz nieregularne cykle?
Czy tak "na wszelki wypadek"
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
HMMM MALENA pigulki przepisal mi gin bo niby nie moge zajsc w ciaze przez conajmniej rok a najlepiej przez 2 lata
Cykle fakt mam od zawsze nieregularne wiec to tez dla wyregulowania a MOZE I NA WSZELKI NIEWYPADEK KIEDYS HEHEHEHE
MOZE KIEDYS SOBIE PRZYPOMNE CO TO SEKS BO JUZ OD KILKU MIESIECY ZAPOMNIALAM CO TO SEKS ;-)
Cykle fakt mam od zawsze nieregularne wiec to tez dla wyregulowania a MOZE I NA WSZELKI NIEWYPADEK KIEDYS HEHEHEHE
MOZE KIEDYS SOBIE PRZYPOMNE CO TO SEKS BO JUZ OD KILKU MIESIECY ZAPOMNIALAM CO TO SEKS ;-)
malena81
mamusia październikowa 08
HMMM MALENA pigulki przepisal mi gin bo niby nie moge zajsc w ciaze przez conajmniej rok a najlepiej przez 2 lata
Oj przypomnisz, przypomnisz!!!
;-)
Ja to w ciąży prawie zapomniałam
Evelajna
Październikowa mama
Wczorajsza wizyta z Maciem u lekarza wypadła ok. Macio był bardzo dzielny na szczepieniu. Rozmiękania potylicy juz prawie nie widać, mocz idealny. Troszkę mało przybrał na wadze bo przez 6 tygodni tylko 300 ale pediatra powiziała że mieści się w siatce centylowej i nie ma się czym przejmować bo teraz juz tak szybko nie będzie przybierał.
Lubię czytać takie nowiny Cieszę się. Teraz wszystkie dzieciaczki powinny przystopować z "tyciem", bo w takim tempie jak do tej pory przybierały, to... ponad 10kg na rok!
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ciesze się Lilunia, że po wizytce ok.
No i nie wiem - iść teraz czy dopiero jak dostanę @.
Sama już nie wiem co skołowaciałam
No i nie wiem - iść teraz czy dopiero jak dostanę @.
Sama już nie wiem co skołowaciałam
reklama
Mama Maksa
październikowa mama
Super wieściWczorajsza wizyta z Maciem u lekarza wypadła ok. Macio był bardzo dzielny na szczepieniu. Rozmiękania potylicy juz prawie nie widać, mocz idealny. Troszkę mało przybrał na wadze bo przez 6 tygodni tylko 300 ale pediatra powiziała że mieści się w siatce centylowej i nie ma się czym przejmować bo teraz juz tak szybko nie będzie przybierał.