reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Wczorajsza wizyta z Maciem u lekarza wypadła ok. Macio był bardzo dzielny na szczepieniu. Rozmiękania potylicy juz prawie nie widać, mocz idealny. Troszkę mało przybrał na wadze bo przez 6 tygodni tylko 300 ale pediatra powiziała że mieści się w siatce centylowej i nie ma się czym przejmować bo teraz juz tak szybko nie będzie przybierał.

Ja jeszcze cytologi nie robilam :-( No ale musze sie zapisac i nastepnym razem zrobie :-)

Teraz w piatek na rano mam gina Ale jestem sama z Oliwka i musze ja zabrac ze soba Wiec wejde do gabinetu z Oli na rekach tylko po recepte na tabletki anty A nastepnym razem sie zbadam :-)

Ja jeszcze cytologi nie robilam :-( No ale musze sie zapisac i nastepnym razem zrobie :-)

Teraz w piatek na rano mam gina Ale jestem sama z Oliwka i musze ja zabrac ze soba Wiec wejde do gabinetu z Oli na rekach tylko po recepte na tabletki anty A nastepnym razem sie zbadam :-)

Dorotka? A dlaczego Ty bierzesz pigułki?
Źle się czujesz bez nich? Masz nieregularne cykle?
Czy tak "na wszelki wypadek" :-p

HMMM MALENA pigulki przepisal mi gin bo niby nie moge zajsc w ciaze przez conajmniej rok a najlepiej przez 2 lata
Cykle fakt mam od zawsze nieregularne wiec to tez dla wyregulowania a MOZE I NA WSZELKI NIEWYPADEK KIEDYS HEHEHEHE
MOZE KIEDYS SOBIE PRZYPOMNE CO TO SEKS BO JUZ OD KILKU MIESIECY ZAPOMNIALAM CO TO SEKS ;-)

HMMM MALENA pigulki przepisal mi gin bo niby nie moge zajsc w ciaze przez conajmniej rok a najlepiej przez 2 lata
Cykle fakt mam od zawsze nieregularne wiec to tez dla wyregulowania a MOZE I NA WSZELKI NIEWYPADEK KIEDYS HEHEHEHE
MOZE KIEDYS SOBIE PRZYPOMNE CO TO SEKS BO JUZ OD KILKU MIESIECY ZAPOMNIALAM CO TO SEKS ;-)

Oj przypomnisz, przypomnisz!!!
;-)
Ja to w ciąży prawie zapomniałam :happy:

Wczorajsza wizyta z Maciem u lekarza wypadła ok. Macio był bardzo dzielny na szczepieniu. Rozmiękania potylicy juz prawie nie widać, mocz idealny. Troszkę mało przybrał na wadze bo przez 6 tygodni tylko 300 ale pediatra powiziała że mieści się w siatce centylowej i nie ma się czym przejmować bo teraz juz tak szybko nie będzie przybierał.

Lubię czytać takie nowiny:tak: Cieszę się. Teraz wszystkie dzieciaczki powinny przystopować z "tyciem", bo w takim tempie jak do tej pory przybierały, to... ponad 10kg na rok!

reklama
Super wieści:tak::tak::tak:

Do góry