Mama Maksa
październikowa mama
To dobrze ze to nic poważnego. A katarek mam nadziejeszybko sobie pójdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama Maksa rzeczywiście opieka super!!!
Ja dzisiaj zjadam ostatnią tabletkę cerazette i czekam na @. Po akcji z plecami odstrawiłam Bartka i już nie będę go przystawiać, żeby za chwilę znowu kończyć. Mleko jeszcze pewnie mam, bo odciągałam regularnie, ale od dwni dni nie musiałam więc już jestem na "wykończeniu". Czekam kiedy teściowa powie, że Bartek zakatarzony, bo nie ma przeciwciał z mleczka
KASIU tesciowa sie nie przejmuj
MAMO MAKSA jasne jak mozna to korzystaj :-)
Oliwka osluchowo Ok Gardelko tez Mamy dawac jej syropki i kropic nosek (to juz robie od poczatku jak tylko dostala katar )W tygodniu mam isc do swojego pediatry na kontrole Oliwka spadla z wagi 120 g Dosc duzo ale jeszcze nie ma zle
AHA NO I FRIDA NON STOP
I mam tam swojego ukochanego gina
Mama Maksa rzeczywiście opieka super!!!
Ja dzisiaj zjadam ostatnią tabletkę cerazette i czekam na @. Po akcji z plecami odstrawiłam Bartka i już nie będę go przystawiać, żeby za chwilę znowu kończyć. Mleko jeszcze pewnie mam, bo odciągałam regularnie, ale od dwni dni nie musiałam więc już jestem na "wykończeniu". Czekam kiedy teściowa powie, że Bartek zakatarzony, bo nie ma przeciwciał z mleczka
KASIU tesciowa sie nie przejmuj
MAMO MAKSA jasne jak mozna to korzystaj :-)
Oliwka osluchowo Ok Gardelko tez Mamy dawac jej syropki i kropic nosek (to juz robie od poczatku jak tylko dostala katar )W tygodniu mam isc do swojego pediatry na kontrole Oliwka spadla z wagi 120 g Dosc duzo ale jeszcze nie ma zle
AHA NO I FRIDA NON STOP
Fajnie, też bym sobie zrobiła ale jestem za młodaA do mnie dziś z NFZ przysło pisemko o bezpłatnej cytologii.
Jest robione w przychodni i mogę się złosić - dla kobiet od 25 do 59 lat.
Robione badanie jest raz na 3 lata.
Warto skorzystać.
i ja muszę zrobić :-) ale jakoś czasu brak na wizyty u lekarzy :-( po porodzie miałam iść zrobić wyniki :-( i do dzisiaj nie poszłam wszędzie muszę zabierać męża i Amelkę bo ona jak ją zostawiam to i się drze w niebogłosy!!! więc jak mamy się wszyscy tarabanić to wolę nie iść :-)A do mnie dziś z NFZ przysło pisemko o bezpłatnej cytologii.
Jest robione w przychodni i mogę się złosić - dla kobiet od 25 do 59 lat.
Robione badanie jest raz na 3 lata.
Warto skorzystać.