reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Mama Maksa rzeczywiście opieka super!!!

Ja dzisiaj zjadam ostatnią tabletkę cerazette i czekam na @. Po akcji z plecami odstrawiłam Bartka i już nie będę go przystawiać, żeby za chwilę znowu kończyć. Mleko jeszcze pewnie mam, bo odciągałam regularnie, ale od dwni dni nie musiałam więc już jestem na "wykończeniu". Czekam kiedy teściowa powie, że Bartek zakatarzony, bo nie ma przeciwciał z mleczka :crazy:

KASIU tesciowa sie nie przejmuj
MAMO MAKSA jasne jak mozna to korzystaj :-)

Oliwka osluchowo Ok Gardelko tez Mamy dawac jej syropki i kropic nosek (to juz robie od poczatku jak tylko dostala katar )W tygodniu mam isc do swojego pediatry na kontrole Oliwka spadla z wagi 120 g Dosc duzo ale jeszcze nie ma zle

AHA NO I FRIDA NON STOP

typowe przeziebienie. u nas to samo;-)

I mam tam swojego ukochanego gina :)

:-D :-D :-D

Mama Maksa rzeczywiście opieka super!!!

Ja dzisiaj zjadam ostatnią tabletkę cerazette i czekam na @. Po akcji z plecami odstrawiłam Bartka i już nie będę go przystawiać, żeby za chwilę znowu kończyć. Mleko jeszcze pewnie mam, bo odciągałam regularnie, ale od dwni dni nie musiałam więc już jestem na "wykończeniu". Czekam kiedy teściowa powie, że Bartek zakatarzony, bo nie ma przeciwciał z mleczka :crazy:

Duży już chłopak, poradzi sobie!
Ja już nie pamiętam, co to @ :tak:

KASIU tesciowa sie nie przejmuj
MAMO MAKSA jasne jak mozna to korzystaj :-)

Oliwka osluchowo Ok Gardelko tez Mamy dawac jej syropki i kropic nosek (to juz robie od poczatku jak tylko dostala katar )W tygodniu mam isc do swojego pediatry na kontrole Oliwka spadla z wagi 120 g Dosc duzo ale jeszcze nie ma zle

AHA NO I FRIDA NON STOP

Zdrówka dla Oli.
A spadek wagi może dlatego, że mlecko zmieniacie.
Będzie dobrze. Oliwka to zuch dziewczynka!

A do mnie dziś z NFZ przysło pisemko o bezpłatnej cytologii.
Jest robione w przychodni i mogę się złosić - dla kobiet od 25 do 59 lat.
Robione badanie jest raz na 3 lata.
Warto skorzystać.

reklama
A do mnie dziś z NFZ przysło pisemko o bezpłatnej cytologii.
Jest robione w przychodni i mogę się złosić - dla kobiet od 25 do 59 lat.
Robione badanie jest raz na 3 lata.
Warto skorzystać.
i ja muszę zrobić :-) ale jakoś czasu brak na wizyty u lekarzy :-( po porodzie miałam iść zrobić wyniki :-( i do dzisiaj nie poszłam :no: wszędzie muszę zabierać męża i Amelkę :zawstydzona/y: bo ona jak ją zostawiam to :growl::growl::growl::angry::angry::angry: i się drze w niebogłosy!!! więc jak mamy się wszyscy tarabanić to wolę nie iść :-)

Do góry