reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

super nam dzieciaczki rosną :-)
Mamo Maksa u nas też medicover się sprawdził, mój T. ma kartę z pracy i dzięki niej dużo kasy i czasu zaoszczędziliśmy jak połamał się po upadku z drabiny. Super że badanka porobisz i dobiorą tabletki :tak:

reklama
Dorotka Bebilon Pepti jest na recepte i kosztuje wtedy 11 zl czyli troche tanszy niz Nutramigen ale to wlasciwie prawie to samo.tyle ze Nutramigen jest bardziej wyjalowiony, dla takich hardcorowcow jak moj co maja alergie na wszystko:)
ASIU OLI i po nutramigenie ma wysypke Wiec juz sama nie wiem o co chodzi
MADZIU kiedys jak Oli byla na bebiko to strasznie wygladala i lekarka przepisala nutramigen I jeszcze do tego dochodzil ten jej chrapiacy oddech ale oddech naal pozostal a wysypka tez jest moze ciut ciut mniejsza po nutramigenie
Narazie od 4 dni dostala kilka razy BEBILON AR tam jest mleko i nic wiecej sie jej nie rozwija
MAMO MAKSA fajnie sie Toba zajeli Pogratulowac :tak:
A JAKIE TE TABLETKI BRALAS?

MAMO MAKSA ja od dawna korzystam w Wawie z Medicoveru i rewelacja. I mam tam swojego ukochanego gina :)
DOROTKA bebilon Pepti na receptę 50% zniżki, czyli 11zł.

MADZIU BEBILON AR ma mleko w sobie jest na ulewanie i pomaga niunia juz tak nie ulewa :-) Ale on ma mleko w sobie i boje sie ze wyskoczy jej zaraz cos na buzi Do teraz jeszcze buzie ma taka sama I nie wiem czy wyskoczy cos po jakims czasie czy jak ma wyskoczyc to juz y wyskoczylo ?Pila to leczko 5 razy i narazie jest ok :-)

Mama Maksa rzeczywiście opieka super!!!

Ja dzisiaj zjadam ostatnią tabletkę cerazette i czekam na @. Po akcji z plecami odstrawiłam Bartka i już nie będę go przystawiać, żeby za chwilę znowu kończyć. Mleko jeszcze pewnie mam, bo odciągałam regularnie, ale od dwni dni nie musiałam więc już jestem na "wykończeniu". Czekam kiedy teściowa powie, że Bartek zakatarzony, bo nie ma przeciwciał z mleczka :crazy:

MAMO MAKSA fajnie sie Toba zajeli Pogratulowac :tak:
A JAKIE TE TABLETKI BRALAS?
Brałam Diane

MAMO MAKSA ja od dawna korzystam w Wawie z Medicoveru i rewelacja. I mam tam swojego ukochanego gina :)
DOROTKA bebilon Pepti na receptę 50% zniżki, czyli 11zł.
No właśnie dzięki tobie sie umówiłam tam na wizyte. Bo wcześniej nie korzystałam. a jak opisywałaś że jestes zadowolona jak z Mariczką tam chodzisz to stwierdziłam że spróbuje bo po co mam kase płacic prywatnie skoro to mi pracodawca opłaca. Niestety tylko jak mam tam opieke i Adam małego nie moge pod to podciągnać. no ale chociaż ja będę korzystać

KASIU tesciowa sie nie przejmuj
MAMO MAKSA jasne jak mozna to korzystaj :-)

Oliwka osluchowo Ok Gardelko tez Mamy dawac jej syropki i kropic nosek (to juz robie od poczatku jak tylko dostala katar )W tygodniu mam isc do swojego pediatry na kontrole Oliwka spadla z wagi 120 g Dosc duzo ale jeszcze nie ma zle

AHA NO I FRIDA NON STOP

reklama
Do góry