reklama
No to super :-) Jak ja bym chciała żeby mój klocek tyle ważyłmy po szczepieniu mały dzielny nawet nie pisnął. Według pani dr rozwija sie bdb (choc ja nadal uważam ze jest flegmatykiem) Nie przybrał za dużo od ostatniego razu ale dr stwierdziła ze jest ok waży 8060;-)
Dorotko, Czarna dobre wieści.
Bartek po środowym badaniu miał szczepienie bo pediatra powiedziała że jest osłuchowo czysty i gardełko ok więc nie wiem skąd ten katar. Trochę pomarudził przy kłuciu ale mniej niż ostatnio
Waży 8160 więc przybrał prawie 1,5 kg. Rozwija się dobrze, wszystko ok:-):-):-)
Bartek po środowym badaniu miał szczepienie bo pediatra powiedziała że jest osłuchowo czysty i gardełko ok więc nie wiem skąd ten katar. Trochę pomarudził przy kłuciu ale mniej niż ostatnio
Waży 8160 więc przybrał prawie 1,5 kg. Rozwija się dobrze, wszystko ok:-):-):-)
Mama Maksa
październikowa mama
No to supper Natusia. Gratuluje
Wcześniej myślałam że katar to przeciwwskazanie, jak widać, nie do końca...:-)Dorotka Natusia no super wieści .
Natusia mój mały przeważnie jest szczepiony zakatarzony wiec my nawet juz niezwracamy na to uwagi
My po lekarzu. Pojechałam tylko dowiedzieć się o dalsze rozszerzanie diety i pokazać naszą brzydką Marikową buzię (od 2 dni plamki chyba po moim szlaństwie jogurtowym). Upewniliśmy się, że to skaza białkowa, więc:
1. odstawiam wszystkie pochodne mleka krowiego (jak ja będę żyć bez żółtego sera i masła???)
2. dostałyśmy Bebilon Pepti - będę na nim robić tylko kaszkę rano, bo na noc Sinlac jemy
3. przepisała nam syropek jakis 2xdziennie (taki na alergię) + maść do zrobienia w aptece do buzi
Mam uważać przy rozszerzaniu diety (może na razie bez bananów, moreli), mięsko za jakieś 10-14dni i zaczynamy z glutenem. Marika przybrała przez 2tyg. 200g, nie za dużo, ale w normie.
Reszta ok wszystko (znowu narobiła mi wstydu - darła papiery na przewijaku).
1. odstawiam wszystkie pochodne mleka krowiego (jak ja będę żyć bez żółtego sera i masła???)
2. dostałyśmy Bebilon Pepti - będę na nim robić tylko kaszkę rano, bo na noc Sinlac jemy
3. przepisała nam syropek jakis 2xdziennie (taki na alergię) + maść do zrobienia w aptece do buzi
Mam uważać przy rozszerzaniu diety (może na razie bez bananów, moreli), mięsko za jakieś 10-14dni i zaczynamy z glutenem. Marika przybrała przez 2tyg. 200g, nie za dużo, ale w normie.
reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
My po lekarzu. Pojechałam tylko dowiedzieć się o dalsze rozszerzanie diety i pokazać naszą brzydką Marikową buzię (od 2 dni plamki chyba po moim szlaństwie jogurtowym). Upewniliśmy się, że to skaza białkowa, więc:
oj,kumam ból,ja tez jestem serowa,jogurtowa i mlekowa i to bardzo Dasz radę:-)
A Mariczka to poprostu aparatka jakich mało;-)