reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ale ta szkarlatyna, to żadna straszna choroba! :tak:
Jak i inne zakaźne przechodzi się i tyle...

My dzisiaj idzieny się osłuchać, bo już powinno jej całkiem moim zdaniem to przeziębienie minąć, a tak to albo chrypka albo katarek lekki, ale jest.
A szczepienie osatatnie na WZW za 2 tygodnie.

reklama
my po szczepieniu mały dzielny nawet nie pisnął. Według pani dr rozwija sie bdb (choc ja nadal uważam ze jest flegmatykiem:rofl2:) Nie przybrał za dużo od ostatniego razu ale dr stwierdziła ze jest ok waży 8060;-)

CZARNA swietne wiesci :-)

U mnie Oli tez nie przybrala za wiele ale grunt ze przybrala Wazy 7360 :-)O zobaki mam juz pomalu dbac Nie sadzac ale jak ona jest oparta o mniei siada sama tak aby nie byc oparta to mam sie tym nie przejmowac Poprostu ona tak robi wiec na to jest gotowa i jej cialo tez Dr powiedziala ze bardzo silna Kontaktowa Slicznie mowi :-) Jest silna i dobrze sie rozwija :-)
Na to ulewanie mam kupic BEBILON AR tylko ze ono ma mleko w sobie a Oli pije nutramigen ale mam jej ten bebilon dawac raz dziennie i zobaczyc czy buzia sie jej pogarsza Oli poliki ma takie nienaturalnie czerwone i ma takie lekkie czerwone plamki ale na nutramigenie tez je ma Wiec mam obserwowac Raz dziennie bebilon I zobaczyc :-)

my po szczepieniu mały dzielny nawet nie pisnął. Według pani dr rozwija sie bdb (choc ja nadal uważam ze jest flegmatykiem:rofl2:) Nie przybrał za dużo od ostatniego razu ale dr stwierdziła ze jest ok waży 8060;-)

CZARNA swietne wiesci :-)
Gratuluje silnego i odważnego syncia:tak:
U mnie Oli tez nie przybrala za wiele ale grunt ze przybrala Wazy 7360 :-)O zobaki mam juz pomalu dbac Nie sadzac ale jak ona jest oparta o mniei siada sama tak aby nie byc oparta to mam sie tym nie przejmowac Poprostu ona tak robi wiec na to jest gotowa i jej cialo tez Dr powiedziala ze bardzo silna Kontaktowa Slicznie mowi :-) Jest silna i dobrze sie rozwija :-)
Na to ulewanie mam kupic BEBILON AR tylko ze ono ma mleko w sobie a Oli pije nutramigen ale mam jej ten bebilon dawac raz dziennie i zobaczyc czy buzia sie jej pogarsza Oli poliki ma takie nienaturalnie czerwone i ma takie lekkie czerwone plamki ale na nutramigenie tez je ma Wiec mam obserwowac Raz dziennie bebilon I zobaczyc :-)
Super wieści :tak:

reklama
super dziewczyny!!!ja tu widze ze nasze dzieciaczki polubily skaze bialkowa bo moj przeciez tez:dry:no ciekawa jestem jak po tym bebilonie bedzie.ale o ile sie nie myle to jest ten zageszczony kleikiem wiec moze lepiej dawac nutramigen z kleikiem po prostu:confused:moj juz wogole nie pije samego mleka tylko wlasnie zageszczone.

Do góry