reklama
no ja tez sie chyba jednak na nia zdecydujeDorota będzie dobrze
A ja po nowym roku idę do p. doktor bo chcę sobie założyć tę wkładkę Mirena..![]()
Kaka hmmmm moze i tak byc ale jezeli nie było to długie i nie było tego dużo to mozesz byc spokojna

Dziewczyny - ja też Was muszę o coś zapytać... czy to normalnę, żebym wciąż plamiła?? w środę będzie juz 7 tygodni od porodu, a bez wkładki nie jestem w stanie chodzić ... i tak jakby jeszcze minimalne skrzepy były... i do tego bardzo delikatny ból podbrzusza... wizytę mam dopiero za półtorej tygodnia ...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka ja też po ostatnich przytulankach miałam lekkie plamienie.
Być może doszło do otarcia i podrażnienia - stąd to plamienie.
Aniu skontaktuj się wcześniej z lekarzem - skoro są skrzepy i nadal plamisz a i ten ból podbrzusza.
Oby wszystko dobrze się skończyło.
Być może doszło do otarcia i podrażnienia - stąd to plamienie.
Aniu skontaktuj się wcześniej z lekarzem - skoro są skrzepy i nadal plamisz a i ten ból podbrzusza.
Oby wszystko dobrze się skończyło.
J
justyneczka
Gość
Dorota, dobrze że Oliwia już lepiej sie ma:-)
my mamy za tydzień szczepienie, ciekawe jak będzię- poprzednie przespała
my mamy za tydzień szczepienie, ciekawe jak będzię- poprzednie przespała

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JUSTYNKA to podziwiam mala twoja ze przespala szczepienie :-) moja to sie strasznie wydzieralo i teraz 23 stycznia mamy kolejne i pewnie zas bedzie ryk.
Dziewczyny a ja w tej @ mam duzo skrzepow i tez nie wiem czy to normalne i one sa jak watrobka :-( Tak wygladaja i sa takie dosc twarde :-(
Dziewczyny a ja w tej @ mam duzo skrzepow i tez nie wiem czy to normalne i one sa jak watrobka :-( Tak wygladaja i sa takie dosc twarde :-(