reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dorota będzie dobrze:tak:

A ja po nowym roku idę do p. doktor bo chcę sobie założyć tę wkładkę Mirena..:tak:
no ja tez sie chyba jednak na nia zdecyduje

Kaka hmmmm moze i tak byc ale jezeli nie było to długie i nie było tego dużo to mozesz byc spokojna:tak: Mi sie kiedys czesto zdarzały po przytulankach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:lekkie plamienia

Dziewczyny - ja też Was muszę o coś zapytać... czy to normalnę, żebym wciąż plamiła?? w środę będzie juz 7 tygodni od porodu, a bez wkładki nie jestem w stanie chodzić ... i tak jakby jeszcze minimalne skrzepy były... i do tego bardzo delikatny ból podbrzusza... wizytę mam dopiero za półtorej tygodnia ...

Kaka ja też po ostatnich przytulankach miałam lekkie plamienie.
Być może doszło do otarcia i podrażnienia - stąd to plamienie.

Aniu skontaktuj się wcześniej z lekarzem - skoro są skrzepy i nadal plamisz a i ten ból podbrzusza.
Oby wszystko dobrze się skończyło.

Dorota, dobrze że Oliwia już lepiej sie ma:-)
my mamy za tydzień szczepienie, ciekawe jak będzię- poprzednie przespała:rofl2:

reklama
JUSTYNKA to podziwiam mala twoja ze przespala szczepienie :-) moja to sie strasznie wydzieralo i teraz 23 stycznia mamy kolejne i pewnie zas bedzie ryk.

Dziewczyny a ja w tej @ mam duzo skrzepow i tez nie wiem czy to normalne i one sa jak watrobka :-( Tak wygladaja i sa takie dosc twarde :-(

Do góry