reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
OLIWIA przybrala z 4020 na 4090 wiec ladnie :-) Mleka sztucznego mam nie zmieniac Mam stopniowo zwiekszac jej dawke jedzenia ale najpierw mam przystawiac do piersi a pozniej dokarmiac na oko Ciekawe jak to bedzie hi Jak sie nic nie bedzie dzialo to mam sie pokazac we wtorek O ulewaniu to moze miec to z przelykiem ale podobno to do roczku przechodzi
Zapomnialam sie zapytac o ten nosek mojej bo ma nos zapchany i ciezko oddych Frida pomaga wyciagnac kuzki ale to jest za daleko aby wyciagnac frida PoWIEDZCIE czy moge jej cos wkrapiac do noska ???????????
Zapomnialam sie zapytac o ten nosek mojej bo ma nos zapchany i ciezko oddych Frida pomaga wyciagnac kuzki ale to jest za daleko aby wyciagnac frida PoWIEDZCIE czy moge jej cos wkrapiac do noska ???????????
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko to ładnie Oliwcia przybiera.
Do noska możesz wkroplić sól fizjologiczną ale niewiele i poczekać chwilkę aż wydzielina rozmięknie i wtedy usunąć.
Kasiu ciesze się, że po usg wszystko dobrze z bioderkami.
Do noska możesz wkroplić sól fizjologiczną ale niewiele i poczekać chwilkę aż wydzielina rozmięknie i wtedy usunąć.
Kasiu ciesze się, że po usg wszystko dobrze z bioderkami.
My dziś byłyśmy na pierwsze wizycie w rejonowej przychodni i wszystko ok. Tylko coś ta lekarka (mało miła) mówiła, że stopkę prawą bardziej do środka Marika zgina i mam jej masować i powiedzieć ortopedzie na wizycie. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Jakiś przykurcz???
Na szczęście od następnej wizyty już idziemy do prywatnej przychodni, bo już mnie dziś wkurzyli tam. W przychodni nie ma ortopedy, a jak dzwoniłam do innej to kazali zadzwonić w styczniu, bo już miejsc nie ma. Więc poumawiałam się na grudzień do neonatologa, ortopedy, na USG bioderek, szczepienia i siebie do ginekologa do Medicover już. Mamy 4 wizyty dzień po dniu - taki maraton po lekarzach.
A wszystkie szczepiłyście (szczepicie) przeciwko rotawirusom? U nas kosztuje 360zł pierwsza dawka. Sporo, ale ja chyba zaszczepię...
Na szczęście od następnej wizyty już idziemy do prywatnej przychodni, bo już mnie dziś wkurzyli tam. W przychodni nie ma ortopedy, a jak dzwoniłam do innej to kazali zadzwonić w styczniu, bo już miejsc nie ma. Więc poumawiałam się na grudzień do neonatologa, ortopedy, na USG bioderek, szczepienia i siebie do ginekologa do Medicover już. Mamy 4 wizyty dzień po dniu - taki maraton po lekarzach.
A wszystkie szczepiłyście (szczepicie) przeciwko rotawirusom? U nas kosztuje 360zł pierwsza dawka. Sporo, ale ja chyba zaszczepię...
magdziunia
Październikowa Mama'08
No właśnie ja się zastanawiałam nad tą szczepionką przeciw rotawirusowi, ale wiem, że ona jest doustna.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KATE dobrze ze wsio oki i z ta stupka tez bedzie dobrze :-)
Ja jej dzis rano dalam po jednej kropli soli fizjologicznej do noska to widac ze jej to nie pasowalo :-(
Ja jej dzis rano dalam po jednej kropli soli fizjologicznej do noska to widac ze jej to nie pasowalo :-(
reklama