reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Asia - takim bonusem zachęciłaś mnie !! staję do walki w takim razie !! to ja się szykuję na styczeń !!!! wtedy to chyba tonę będę ważyła, ale czego się nie robi dla dobrej nagrody !!

Dzisiaj byłam na drugim ktg i dalej cisza.
Jak w piątek regularnie coś skakało, tak dzisiaj 10% i nic więcej.
Ale! Przypomniałam mu że termin z OM minął jż tydzień temu
Ulitował się nade mną, bo łaziłam za ginem jak zbity piesek i kazał mi jutro rano się zgłosić doszpitala :-D
Coś będą już robić.
:-D:-D:-D
trzymajcie kciuki!

MALENA 3 mam kciuki :tak:Pisz do nas eski jak cos sie bedzie dzialo ;-)

Ja poszlam dzis do gina i dobrze ze dzis poszlam Moje cisnienie to 110/70
Waga nie wiem bo mnie nie wazyla ale po co mi to teraz :rofl2:
Od razu polozna zrobila mi KTG myslalam ze tam na lezaco na tych plecach umre :rofl2:Z Ktg cisnienie malej miedzy 130 a 150 kilka razy bylo 120 i kilka 160 ale gin mowi ze wsio oki :tak:
A moje skurcze ponizej 40 % nie schodzily I caly czas utrzymywaly sie od 50 % kilka razy bylo 40 z czyms;-)A kilka razy bylo 60 % , 70 % ,80 % I RAZ BYLO 99 %:szok::szok::szok::szok:
Gin powiedzial ze skurcze fajne ale z badania wyszlo ze szyjka SZCZELNIE TRZYMA I JEST NIEPRZYGOTOWANA a glowka malej juz przyparta ale przez ta szyjke nie moze wyjsc heheh.
W czwartek lub jak nie dam rady z bolu to w srrode mam juz przyjsc i jak nadal beda skurcze a szyjka nic to da mi skierowanie do szpitala na oksy i masaz szyjki wiec moze jak da mi to skierowanie to jak oni dadza mi ta oksy to moze cos to ruszy Gin powiedzial ze na nastepnej wizycie zadecyduje kiedy mam isc do szpitala :tak:

reklama
nie no styczen to juz przegiecie:)))nasze dzieciaki by mialo po 10 kg i wtedy to juz na pewno by nam cc zrobili:pi bysmy nie musialy tych cholernych skurczy liczyc:)
Po mnie rodziły jeszcze dwie dziewczyny. Jedna urodziła synka o wadze 4900g!!!!!!!!! Doslownie dałabym jej medal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak nawiasem, to bardzo mocno tulę Was-Oczekujące!!!!!! Wiem, co przeżywacie!!!!!!!!!!!!!!

Do góry