reklama
blond_20
Czarownica
nie no styczen to juz przegiecie
))nasze dzieciaki by mialo po 10 kg i wtedy to juz na pewno by nam cc zrobili
i bysmy nie musialy tych cholernych skurczy liczyc
majeczka02
Fanka BB :)
bysmy nie musialy tych cholernych skurczy liczyc![]()
O ja nie mogę -a to dobre

Jutro jadę na KTG-mam nadzieję,ze już zostanę w tym Lublinie i prosto na porodówkę zajadę

No to tego ci życzę!:-)
malena81
mamusia październikowa 08
Dzisiaj byłam na drugim ktg i dalej cisza.
Jak w piątek regularnie coś skakało, tak dzisiaj 10% i nic więcej.
Ale! Przypomniałam mu że termin z OM minął jż tydzień temu
Ulitował się nade mną, bo łaziłam za ginem jak zbity piesek i kazał mi jutro rano się zgłosić doszpitala
Coś będą już robić.

trzymajcie kciuki!
Jak w piątek regularnie coś skakało, tak dzisiaj 10% i nic więcej.
Ale! Przypomniałam mu że termin z OM minął jż tydzień temu
Ulitował się nade mną, bo łaziłam za ginem jak zbity piesek i kazał mi jutro rano się zgłosić doszpitala

Coś będą już robić.

trzymajcie kciuki!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA 3 mam kciuki
Pisz do nas eski jak cos sie bedzie dzialo ;-)
Ja poszlam dzis do gina i dobrze ze dzis poszlam Moje cisnienie to 110/70
Waga nie wiem bo mnie nie wazyla ale po co mi to teraz
Od razu polozna zrobila mi KTG myslalam ze tam na lezaco na tych plecach umre
Z Ktg cisnienie malej miedzy 130 a 150 kilka razy bylo 120 i kilka 160 ale gin mowi ze wsio oki 
A moje skurcze ponizej 40 % nie schodzily I caly czas utrzymywaly sie od 50 % kilka razy bylo 40 z czyms;-)A kilka razy bylo 60 % , 70 % ,80 % I RAZ BYLO 99 %

Gin powiedzial ze skurcze fajne ale z badania wyszlo ze szyjka SZCZELNIE TRZYMA I JEST NIEPRZYGOTOWANA a glowka malej juz przyparta ale przez ta szyjke nie moze wyjsc heheh.
W czwartek lub jak nie dam rady z bolu to w srrode mam juz przyjsc i jak nadal beda skurcze a szyjka nic to da mi skierowanie do szpitala na oksy i masaz szyjki wiec moze jak da mi to skierowanie to jak oni dadza mi ta oksy to moze cos to ruszy Gin powiedzial ze na nastepnej wizycie zadecyduje kiedy mam isc do szpitala

Ja poszlam dzis do gina i dobrze ze dzis poszlam Moje cisnienie to 110/70
Waga nie wiem bo mnie nie wazyla ale po co mi to teraz

Od razu polozna zrobila mi KTG myslalam ze tam na lezaco na tych plecach umre

A moje skurcze ponizej 40 % nie schodzily I caly czas utrzymywaly sie od 50 % kilka razy bylo 40 z czyms;-)A kilka razy bylo 60 % , 70 % ,80 % I RAZ BYLO 99 %

Gin powiedzial ze skurcze fajne ale z badania wyszlo ze szyjka SZCZELNIE TRZYMA I JEST NIEPRZYGOTOWANA a glowka malej juz przyparta ale przez ta szyjke nie moze wyjsc heheh.
W czwartek lub jak nie dam rady z bolu to w srrode mam juz przyjsc i jak nadal beda skurcze a szyjka nic to da mi skierowanie do szpitala na oksy i masaz szyjki wiec moze jak da mi to skierowanie to jak oni dadza mi ta oksy to moze cos to ruszy Gin powiedzial ze na nastepnej wizycie zadecyduje kiedy mam isc do szpitala

reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Po mnie rodziły jeszcze dwie dziewczyny. Jedna urodziła synka o wadze 4900g!!!!!!!!! Doslownie dałabym jej medal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie no styczen to juz przegiecie))nasze dzieciaki by mialo po 10 kg i wtedy to juz na pewno by nam cc zrobili
i bysmy nie musialy tych cholernych skurczy liczyc
![]()
A tak nawiasem, to bardzo mocno tulę Was-Oczekujące!!!!!! Wiem, co przeżywacie!!!!!!!!!!!!!!