reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
dorotka to Ty niezłe skurcze maszA moje skurcze ponizej 40 % nie schodzily I caly czas utrzymywaly sie od 50 % kilka razy bylo 40 z czyms;-)A kilka razy bylo 60 % , 70 % ,80 % I RAZ BYLO 99 %![]()

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wlasnie dziewczyny mnie te skurcze zabardzo nie bolaly To juz nie chce wiedziec jak to jest te co mnei bola Czasem sie ruszyc nie moge tak ciagnie a brzuch jak glaz :-(
Dziewczyny u mnie jest ten klopot ze szyjka nie chce ruszyc Weglug szyjki nic sie nie dzieje a skurcze sa i ja cierpie wiec milo nie bedzie :-(
Dziewczyny u mnie jest ten klopot ze szyjka nie chce ruszyc Weglug szyjki nic sie nie dzieje a skurcze sa i ja cierpie wiec milo nie bedzie :-(
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mnie się też wydaję, że u Dorotki to kwestia paru dni a kto wie czy nie godzin.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny to mile co piszecie Ale ja serio wiem ze u mnie to nie bedzie takie latwe JAK tak mnie jutro i do srody rano bedzie bolalo tak jak dzis to w srode ide do gina Zobaczymy i jak on da mi to skierowanie to nie wiem albo w srode pojde do szpitala albo w czwratek Ale u mnie w szpitalu nie zabardzo kieruja sie tym co jest na skierowaniu do szpitala
I od razu moga nic nie robic tylko mnie obserwowac bo dla nich to bedzie za krotko po TP
Serio ja wiem ze wam sie wydaje ze skoro tak cierpie to zaniedlugo ale mnie sie wydaje ze tak niestety nie bedzie A mazy mi sie aby bol mnie w nocy obudzil bo mnie jakos w nocy wsio przechodzi I jak mnie juz bol obudzi to bedzie niezle ;-)
U mnie nadal brzuch jak kamien i wsio boli caly czas mnie boli ten brzuch raz slabiej a raz mocniej i szczerze to juz zdazylam sie troche przyzwyczaic

Serio ja wiem ze wam sie wydaje ze skoro tak cierpie to zaniedlugo ale mnie sie wydaje ze tak niestety nie bedzie A mazy mi sie aby bol mnie w nocy obudzil bo mnie jakos w nocy wsio przechodzi I jak mnie juz bol obudzi to bedzie niezle ;-)
U mnie nadal brzuch jak kamien i wsio boli caly czas mnie boli ten brzuch raz slabiej a raz mocniej i szczerze to juz zdazylam sie troche przyzwyczaic

Dorotko, to nie ważne ile dni jest po terminie ale co jest z dzidzią. U mnie było 3 dni po terminie z OM, ale nie podobało im sie ktg i zdecydowali sie zostawić mnie na patologii i wywołać. Z kolei jak poszłam na sciąganie szwów spotkałam koleżankę ze szkoły rodzenia, która już 2 tydz jest po terminie i leży na patologii, ale u niej czekają nie wywołują, bo badania dzidziusia wychodzą ok, więc czekaja na naturę. A to ten sam szpital.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A co twojemu malemu zle usg wychodzilo ze wywolywali juz po 3 dniach?
Wlasnie nie ma na tyo reguly :-(
Wlasnie nie ma na tyo reguly :-(