reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dorota - a już myślałam, że lekarz wysłał Cię do szpitala.

Ale dobrze, że odwiedziłaś swojego gin, pewnie teraz spokojniejsza jesteś... Ja jakoś mam kiepski dzień dziś, nic mi się nie chce - nawet rodzić haha

reklama
A moje skurcze ponizej 40 % nie schodzily I caly czas utrzymywaly sie od 50 % kilka razy bylo 40 z czyms;-)A kilka razy bylo 60 % , 70 % ,80 % I RAZ BYLO 99 %:szok::szok::szok::szok:
dorotka to Ty niezłe skurcze masz:szok: Ja w czasie porodu po oxy miałam średnio 30-40% i nic więcej. Jak Kuba wystawił głowę na zewnątrz a ciałko jeszcze w środku na ktg było 99%:tak:Mam nadzieję że coś się ruszy do czwartku u Ciebie i wcześniej będziesz tuliła Oliwcię;-) Cieszę się że wizyta udana.:-)

Dorka ja na jednym byłam ktg w dniu porodu i nie miałam żadnych skurczy a bolało mnie jak cholera...a kilka godzin póxniej miałam Hanie.

Wlasnie dziewczyny mnie te skurcze zabardzo nie bolaly To juz nie chce wiedziec jak to jest te co mnei bola Czasem sie ruszyc nie moge tak ciagnie a brzuch jak glaz :-(

Dziewczyny u mnie jest ten klopot ze szyjka nie chce ruszyc Weglug szyjki nic sie nie dzieje a skurcze sa i ja cierpie wiec milo nie bedzie :-(

Dziewczyny to mile co piszecie Ale ja serio wiem ze u mnie to nie bedzie takie latwe JAK tak mnie jutro i do srody rano bedzie bolalo tak jak dzis to w srode ide do gina Zobaczymy i jak on da mi to skierowanie to nie wiem albo w srode pojde do szpitala albo w czwratek Ale u mnie w szpitalu nie zabardzo kieruja sie tym co jest na skierowaniu do szpitala :no:I od razu moga nic nie robic tylko mnie obserwowac bo dla nich to bedzie za krotko po TP
Serio ja wiem ze wam sie wydaje ze skoro tak cierpie to zaniedlugo ale mnie sie wydaje ze tak niestety nie bedzie A mazy mi sie aby bol mnie w nocy obudzil bo mnie jakos w nocy wsio przechodzi I jak mnie juz bol obudzi to bedzie niezle ;-)
U mnie nadal brzuch jak kamien i wsio boli caly czas mnie boli ten brzuch raz slabiej a raz mocniej i szczerze to juz zdazylam sie troche przyzwyczaic:baffled:

Dorotko, to nie ważne ile dni jest po terminie ale co jest z dzidzią. U mnie było 3 dni po terminie z OM, ale nie podobało im sie ktg i zdecydowali sie zostawić mnie na patologii i wywołać. Z kolei jak poszłam na sciąganie szwów spotkałam koleżankę ze szkoły rodzenia, która już 2 tydz jest po terminie i leży na patologii, ale u niej czekają nie wywołują, bo badania dzidziusia wychodzą ok, więc czekaja na naturę. A to ten sam szpital.

reklama
Do góry