reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

MINISIA super wiesci przynosisz od gina :tak:I rozwarcie jest i maluda jaka juz duza GRATULUJE :-D
MIRABELKA ja 3 mam kciuki aby mala sie jeszcze w ciagu tych 2 tygodni obrucila ;-)
BEZA i jak pieknie slyszec ze lezenie twoje tak pieknie pomoglo Jeszcze tydzien lezenia wiec dasz rade a pozniej to juz mosze szalec heheh

reklama
Dorota gratuluję dobrych wieści!!!!
Co do tego kłucia to właśnie ja to mam od paru dni po siusiu(nie za każdym razem) tak przez chwile mnie kłuje, ale za chwilę ustaje
Mirabelka- właśnie mialam 150 mg i też powiedziala mi gin że tak zapobiegawczo

No mamuśki. Piękny wateczek nam się tu zrobił. Same dobre wieści. Superowo.
Ja dzis na 15.15 dopiero;-)

A od przyszłego tygodnia zaczynamy się rozpakowywać...co niekótre mamuśki mają ustalone terminy na cc to może i któraś naturalnie się rozpakuje??:tak::-D

Dzieki dziewczyny :-)
ASIU dokladnie o tym pomyslalam :-) ze tosty zadzialaly I dzis na sniadanie zanim sie warzylam do bylo 5 tostow hehehehe
Mam nadzieje ze skoro moj brzysio przytyl 5,5 kg w ciagu 3 tygodni to mam nadzieje ze OLIWKA tez i jakas jestem spokojniejsza .:-)

Ja juz mam 14 kg na plusie i jak tak dalej bede tyla to niektore z was dogonie hehehehe a myslalam ze przytyje najmniej heheh a ja chcialam duzo jeszcze z 6 kg moge przytyc heheh.polozna powiedziala mi ze juz norme zrobilam tycia hehehehehe
Kurka ona chyba jeszcze nie widziala tak szczesliwego czlowieka ktory jak stanal na wadze i mowi jej ze ostatnio bylo 61,5 a teraz jest 67 to ja wyszlam z tamtad jak w skowronkach hehehehehe

reklama
oj jak tak tosty słuza mamie i oliwce to ja musze przestac je jejsc bo inaczej to zamiast 11kg które jest bedzie z 16 na plusie a tego bysmy nie chcieli tymbardziej ze Wikunia ma co sciagnac z mamy :-)

Do góry