magdziunia
Październikowa Mama'08
Mirellko ciesze się, że po wizycie ok a ułożenie dzidzi może się zmieni jeszcze - trzymam kciuki.Po wizycie wszystko ok oprócz ułożenia, cały czas miednicowe i gin mówi że do dwóch tygodni jak się nie obróci to tak zostanie A i jako dla wieloródki nie będzie to wskazaniem do cc, no chyba że szybciej ta astma albo przepuklina wylezieNie chcę cc ale poród miednicowy trochę mnie przeraża. Wszystko pozamykane, te wodniste wycieki to nie wody, infekcji też nie widzi ale zapisał zapobiegawczo globulki Gyno-Pevaryl, niezła cena 45 zł. Krew troszkę słabsza, ale nie ma już białka w moczu, poza tym wygląda że wszystko ok i za 3 tyg. kolejna wizyta.
Domi fajnie, że maluda waży już tak sporo no no i rozwarcie na 2 cm.No wiec jestem z gabinetu wyszlam dopiero po 20!! tyle bylo kobitek
Potem domek i kebab bo umieralam z glodu a teraz relacja:
Cisnienie ok.
Rozwarcie na 2cm
Mała waży 3300g!!!
Serduszko bije ladnie i miarowo
Narazie poród sie nie zaczyna ale lekarz mówi ze to sa czasem kwestie godzin a wiec wsio mozliwe jesli nic sie n ie wydarzy nast.wizyta 1 października, mialam propozycje wczesniejszego porodu przez wywolanie 30 wrzesnia ale to juz kosztujea poza tym nie wyszlabym do 2 kiedy Wika ma pasowanie
Teraz czekamy na samoistny porod.Lekarz mi tylko zasugerowal ze jego pacjentki po termin ie nie leza w szpitalu wiec mysle iz okolo terminu sie na zajmie ale to sie zobaczy
To na tyle
Trzymam również kciuki.