reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

wiesz z tymi skurczami to powiedziala ze dobrze ze sie skonczyly po tych 2 godzinach.ale wlasciwie to ja nie wiem co by bylo jakbym do tego szpitala w koncu pojechala, bo tego mi nie powiedziala, tylko ze sa mocne i ze by mnie stamtad w zalosci nie wypuscili, wiec takdoslownie nie powiedziala. wiem jedno-nast razem mam do szpitala jechac.

reklama
No i jestem ja.Wiedzialam,ze prawie nic sie nie dowiem.Przyniosla jakies stare usg,na ktorym bylo widac tylko jak lezy,zadnych pomiarow,ani zdjecia.Malutka naszczescie lezy glowka do dolu,pomachala glowa.Pozniej cisnienie troszke za wysokie znowu:baffled:Pomiar brzucha=ZA MALY:zawstydzona/y:Przyszedl pan doktor i wskazal wizyte na normalne usg co do wagi dziecka,bo moze byc za malutkie:crazy::no:.Wizyta na 1pazdziernika ciekawa jestem czy dotrwam do tego czasu.Zmartwilam sie troszke,ale pocieszam sie,ze ja tez bylam bardzo malutka...Takze niech jeszcze rosnie w brzuszku i nie wychodzi narazie:dry:
hmmmm bardzo dziwne badanie i diagnozy. Ja tez mam pomiarówke w pazdzierniku ale 3 bo tez niby mały za mały:baffled::baffled::baffled: Trzymam kciuki za was dziewczyny

Marma no kto wie moze moze za 3 tyg bedziesz juz tulic maluszka:)))

Blondii kurde mam nadzieje ze te tabletki ci pomoga ale w sumie to został tydzien do bezpiecznego tyg. Dasz rade tylko lez i nic nie rób:tak:

Oj dziewczynki to juz mamy wszystkie stracha:no:
Blond lez kochana a jak co to jedz do tego szpitala zeby cos jeszcze sie nie zaczelo zawczesnie:tak: Malutki pewnie pobudzony bo i mamusia zdenerwowana.
Marma uwazaj na siebie jeszcze troszke i juz maluda z wami niedlugo bedzie:tak:
Motylku a te wasze wizyty to ja nierozumiem.Myslalam ze tam opieka bedzie super a tu taki zonk:szok:
Wszyscy sie uparli ze mamy male dzidzie czy co???
Ja jutro ciekawe jakie ja nowinki przyniose:confused:

Blond- trzymam za Ciebie kciuki, żebyś jeszcze trochę wytrzymala
Marma- to już w przybliżeniu wiesz kiedy ta WIELKA CHWILA
Motylku- przecież to głupie jak można powiedzieć że dziecko za małe mierząc brzuch centymetrem!!!!! I to tak jak mi tylko spod piersi do spojenia lonowego- bo chyba u Was tak samo:tak: Nie denerwuj się!!!!!

Blond, spokojnie czekaj na przyjazd mamy. wiem, że łatwo powiedzieć, ale dasz radę. A tabletek od groma Ci przepisali....:confused:
Marma, odpoczywaj ile wlezie, oszczędzaj się, chociaż skoro wiesz, że po odstawieniu już urodzisz, to te trzy tygodnie będę się wlec... :baffled:
Motylku, jak reszta dziewczyn, jestem zdegustowana tamtejszą służbą (???????) zdrowia :dry:

Tak jak napisala Minsia.... Zaczyna się nerwówka....

Mirabelka - w sumie, to te badania robi się razem więc ja zrobię oba. Nie chce mi się czekać do 30.09, bo jak nie daj Bóg ... wolę mieć wszystko w teczuszce :happy2:
Blond, Marma - jeszcze trochę dziewczynki, nie przemęczać się, leki łykać i grzecznie czekać na właściwy moment :sorry2:
Motylku no cóż począć :baffled:

Agniesia, ja mysle że z tym planem, to kazdy szpital ma wasne zasady skoro u nas jest o tym mowa na stronie internetowej...:confused:; mi nawet połozna nie proponowała szkoły rodzenia, ale co tam:rofl2:
Motylek, bierz poprawkę na to co one mówią, i to grubą bo osiwiejesz dziewczyno
blond, a ty dużo odpoczywaj przede wszystkim (póki możesz:-p) ale tych tabletek to faktycznie, troche masz...
marma, ty też odpoczywaj póki możesz, 3 tygodnie to malutko, szybko zleci:-)

kochane, nie mam szans nadrobić tego co napisałyście. A nie chcę czytać po łebkach.
Jutro na spokojnie zasiądę do komputera jak Jasia położę spać i napiszę co u mnie. Ogólnie, jedym słowem, jest OKEJ, ale o szczegółach jutro. Wybaczcie, ale oczy mi się same zamykają :)

reklama
Do góry