reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Witajcie:-)
Ja juz po wizycie. Z dzidzią ok, rośnie-ma już 3150 wiec kawał chłopa:tak: Szyjka zamknięta, czop dalej siedzi.:baffled: Tak wiec chyba będę rodzić w terminie, w sobotę mam zrobić znów KTG. I za tydzień znów wizyta, tylko lekarz już nie chce mnie naciągać więc idę do niego na dyżur do szpitala...I pocieszył mnie ze w terminie rodzi zaledwie 5%kobiet a reszta albo wcześniej albo później. Do później:-)
Gratluję udanej wizyty! Kawał chłopa z tego twojego synka. No to czekamy na rozwiązanie:tak:

Anetko gratuluje duzego synusia!!!!ja mam w czwartek zobaczymy ile moja ksiezniczka bedzie wazyla ale pewnie nie pobije wagi Twojego zreszta to niewazne :tak:
Jeszcze raz gratuluje i ciesze sie ze narazie nic sie nie dzieje bo jeszcze czas ale juz wsumie mogloby byc nie?

Madzia - gratuluje chłopaka !! dużo już tych październikowych chłopaków !!
Asia - ale trafiłaś na debila !! tacy lekarze nie powinni w ogóle leczyć !! a najgorsze, że część z nich ma też prywatne gabinety i jak w ośrodkach zdrowia są kompletnie beznadziejni, tak na prywatnej wizycie to skaczą wokół pacjentek...
Anetka - wow!! pomnd 3 kg !! no ale Ty już maśz 37 tygodni !!

a ja mam jutro wizytę o 13-ej.... troche się stresuję po tej ostatniej..czy coś tam się bardziej nie pootwierałio... ae skurczy nie czuję, więc mam nadzieję, że jest w porządku ...w każdym razie Szymuś wierci się dzisiaj cały dzień, a te jego kopniaczki to bolesne czasem są .... jutro wreszcie go zobaczymy !! po rawie 2,5 miesiąca !!!!!! :-):-):-) pewnie dowiem się też ile waży i jak jest ułożony.

Dziękuję Wam za miłe słowa. Jesteście kochane:-)
Anetko gratuluje duzego synusia!!!!ja mam w czwartek zobaczymy ile moja ksiezniczka bedzie wazyla ale pewnie nie pobije wagi Twojego zreszta to niewazne :tak:
Jeszcze raz gratuluje i ciesze sie ze narazie nic sie nie dzieje bo jeszcze czas ale juz wsumie mogloby byc nie?
minisia chyba wolałabym żeby teraz zaczęło się dziać, niż mają mi wywoływać po terminie:baffled: Tego najbardziej się boję:crazy:. Lekarz kazał mi odkurzać na kolanach, pastować podłogi a może się coś przyśpieszy:rofl2:
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty:-)

reklama
Witajcie:-)
Ja juz po wizycie. Z dzidzią ok, rośnie-ma już 3150 wiec kawał chłopa:tak: Szyjka zamknięta, czop dalej siedzi.:baffled: Tak wiec chyba będę rodzić w terminie, w sobotę mam zrobić znów KTG. I za tydzień znów wizyta, tylko lekarz już nie chce mnie naciągać więc idę do niego na dyżur do szpitala...I pocieszył mnie ze w terminie rodzi zaledwie 5%kobiet a reszta albo wcześniej albo później. Do później:-)
Gratuluje udanej wizyty.
Co do propozycji gina mam nadzieje ze ci to pomoze bo mi nigdy nie pomagało:-D:-D

Do góry