reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
majeczka, Ula, Gosia, magdziunia gratulacje :-)
anula będzie dobrze, lekarze na szczęście wiedzą co jest maluszkowi i są nastawieni na jak najszybszą pomoc od pierwszych chwil
madziu gratuluję też usg i synka :-)
blond lekarz palant, ale z Rafałkiem wszystko ok :-)

ja mam stresa przed dzisiejszą wizytą:szok: Ciekawa jestem co mój lekarz powie na temat tych skurczy i tego hmmm śluzu. Chcę, żeby mój mąż już wrócił z pracy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Małaulka gratuluję pomyślnych wieści :tak:

Czekamy na relacje z kolejnych wizyt. To która z Mamuś wybiera się w tym tygodniu????
Ja jutro lecę :rofl2::rofl2:

ja mam stresa przed dzisiejszą wizytą:szok: Ciekawa jestem co mój lekarz powie na temat tych skurczy i tego hmmm śluzu. Chcę, żeby mój mąż już wrócił z pracy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ula mam nadzieję, że będzie dobrze. Wczoraj czytałam, że czop może odejść na 2-4 tygodnie przed porodem, o ile w Twoim przypadku to był czop. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na wieści.:tak:

reklama
Witajcie:-)
Ja juz po wizycie. Z dzidzią ok, rośnie-ma już 3150 wiec kawał chłopa:tak: Szyjka zamknięta, czop dalej siedzi.:baffled: Tak wiec chyba będę rodzić w terminie, w sobotę mam zrobić znów KTG. I za tydzień znów wizyta, tylko lekarz już nie chce mnie naciągać więc idę do niego na dyżur do szpitala...I pocieszył mnie ze w terminie rodzi zaledwie 5%kobiet a reszta albo wcześniej albo później. Do później:-)

Do góry