reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Mam nadzieję, że przejdzie - bo troszkę się zmartwiłam.
Skąd te cholerstwa się przyplątały - pewnikiem też lekarz zrobi mi snów posiew z szyjki - bo on taki zapobiegliwy jest.

reklama
No właśnie Czarna też myślałam o Urosepcie, ale zobaczymy do piątku.
Właściwie to mnie nic tam nie piecze - miałam takie dziwne kłócie jakby w pęcherzu, ale jednorazowo to znaczy w jednym dniu kilka razy.
Hmmmm ... zobaczymy.

Kasiu w piątek się okażę.
No ja wlasnie dzis kupilam sobie Urosept i vit C, bo niestety mnie piecze... U mnie to raczej mija do środy, bo w weekendy mam "sesje" z M. :laugh2::laugh2::laugh2:

ja miałam w pierwszej ciąży i tak samo lekarz mi zalecił. urosept i wit C. ważne jest żeby duuuuuuużo pić i zakwaszać mocz.

czesto to mam i masakra:szok: najbardziej jak przyjechałam tu, do anglii. Laura miała 7 miesięcy, nie raczkowała, robert w trasie a ja wyłam z bólu z łużku z gorączką. myślałam ze kominem wylece:szok: okropna przypadłość, musze bardzo uważać na siebie w tej sprawie. wystarczy że chwile na boso po domu pobiegam...:baffled:

My z dzidzią po usg, wszystko w normie, waga około 2355 g. No i myliłam się z ułożeniem, cały czas główka do góry, w dodatku nóżki zaciśnięte więc gin nie mógł dojrzeć i potwierdzić dziewczynki, przełączył na 4D, ale ani na chwilkę nie chciała pokazać całej buźki - zasłaniała rączkami raz oko, raz nosek itd. widziałam wszystko ale po kawałku :-) śliczny zadarty nosek zwłaszcza. Wg wymiarów to u nas wogóle pokręcone, główka prawie w 37 tc, brzuszek i kończyny inaczej, średnio określił termin na 13.10, ale ja się trzymam pierwszej wersji czyli okolice 22.10

Hej dziewczęta, dziś miałam wizytkę u gina. Niestety muszę iść do szpitala.... Mimo brania ISOPTINU na to moje ciśnienie, nadal jest wysokie i lekarz podejrzewa zatrucie ciązowe, kurczę jak się boję, nie tak miało byc!! Istnieje duże prawdopodobieństwo, że rozwiążą ciążę, także możliwe że niedługo się roztroję!!! Mogłyby maluchy jeszcze posiedziec w brzuchu, ale jeśli tak będzie lepiej....Będę pisać co się dzieje, trzymajcie się cieplutko i ściskajcie nogi, lepiej dla maluszków... całuski

reklama
Mirabelko to juz duza dzidzia i ciesze sie ze wizytka udana mimo ze maluda sie nie pokazala w pelnej krasie;-) miejmy nadzieje ze sie obroci:tak:
Aga to trzymam kciuki aby wszystko sie dobrze zakonczylo:tak: maludy juz moga wyjsc w koncu blizniaki zawsze szybciej sie rodza :tak:

Do góry