reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Odebrałam wyniki moczu i :baffled::wściekła/y:
- leukocyty 2-3 czyli niby ok bo norma jest do 5
- nabłonki i bakterie - dość liczne - czyżby stan zapalny dróg moczowych :baffled:

Zajadam żurawinkę suzoną i czekam do piątkowej wizyty.
Miałam po drodze kupić w aptece Malox na tą gadzinę zgagulca i Citrosept na te bakterie w moczu, ale jakoś samej nie bardzo podejmować taką decyzję - choć wiem, że można go przyjmować będąc w ciąży.

Ciril, wszystkiego dobrego-dobrze, ze wróciłas :)

Odebrałam wyniki moczu i :baffled::wściekła/y:
- leukocyty 2-3 czyli niby ok bo norma jest do 5
- nabłonki i bakterie - dość liczne - czyżby stan zapalny dróg moczowych :baffled:

Zajadam żurawinkę suzoną i czekam do piątkowej wizyty.
Miałam po drodze kupić w aptece Malox na tą gadzinę zgagulca i Citrosept na te bakterie w moczu, ale jakoś samej nie bardzo podejmować taką decyzję - choć wiem, że można go przyjmować będąc w ciąży.

Tydzien temu miałam wizyte u lekarza i też miałam bakterie w moczu, lekarz powiedzial,ze skoro nie odczuwam piekącego bólu ani innych dolegliwości, to nic mi nie da na te bakterie. hmmm,zobaczymy, co Twój powie,ale masz racje-lepiej na własna reke nic nie bierz.

No właśnie Czarna też myślałam o Urosepcie, ale zobaczymy do piątku.
Właściwie to mnie nic tam nie piecze - miałam takie dziwne kłócie jakby w pęcherzu, ale jednorazowo to znaczy w jednym dniu kilka razy.
Hmmmm ... zobaczymy.

Kasiu w piątek się okażę.

reklama
jak ja miałam infekcję dróg moczowych to też urospet + witC 1000 mg 1xdziennie - ta rozpuszczalna i po tygodniu było ok.

Do góry