reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Kasia najważniejsze, ze Wy sie dobrze czujecie. Mi w pracy tez wmawiały co bardziej złośliwe osoby, ze się bliżniaków spodziewam a w sumie mam tylko i aż 4 kg na plusie. Szupła to już dawno nie byłam więc to tylko złoścliwość ludzka.

Sylwia gratuluję synusia. Mało czasu zostało do porodu:laugh2:. trzymajcie się;-)

reklama
Sylwia. Gratuluje SYNUSIA:))) i widać chłop jak dzwon bedzie:))) choc jak na takie pomiary patrze przez okulary przeciw słoneczne:-p
Kaka aż 4!!!!!!!!!!!!!! no prosze cie bo normalnie przestane czytac twoje posty na tym watku:laugh2:

Ja juz po wizycie u poloznej.Robila to co zawsze,mocz ok,cisnienie w normie,posluchala serduszka malenstwa i sprawdzila brzuch.Wszystko gra,za 2tygodnie nastepna wizyta:-)

A u mnie niestety nie za ciekawie :-( Ostatnie moje stresy nie wyszly ani mi ani Szymusiowi na dobre :-( Poszlam dzisiaj na wizyte i nawet nie musialam prosic o zwolnienie... okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka i otwiera sie, a do tego mam zbyt twardy brzuch :-( :-( :-( :-( mam zazywac duzo magnezu (3 razy po jednej tabletce tego z wieksza dawna, lub 3 razy dziennie po 2 tabletki z normalna dawka...), do tego Luteina 2 razy dziennie po 2 tabletki...Glownie lezec, troszke chodzic moge, ale nie moge nic w domu robic...nie schylac sie, nic nie podnosic..nawet naczyn myc nie moge !!!!!! Ogolnie to zla jestem, ze przez glupie rzeczy tak sobie, a przede wszystkim Malemu szkodze...mam nadzieje, ze jeszcze jakos sie pozbieram z tego... czy jest szansa, ze to sie troszke cofnie ??

reklama
Oj Ania:-(wspolczuje Ci bardzo:-(
ja mam nadzieje ze to sie jeszcze chociaz troszke cofnie:tak:a w najgorszym wypadku czeka Cie niecaly miesiac lezenia i odpoczywania, bo pozniej to juz rodzic mozna chyba:tak:
trzymaj sie i odpoczywaj , bo zasluzylas:tak:

Do góry