reklama
Dobrze kombinuje ))
Ale w zyciu dopiero pozniej sie okazuje co chcielibysmy robic ja np.tak mam nie pracuje w tym zawodzie co bym teraz chciala i nawet moze troche z rosadku bym mogla by lepiej sie zylo ale taki juz nasz los.Wtedy mi sie podobalo to a moim rodzicom tamto i tak mam a jakbym poszla w swoje marzenia to bym dzis miala lepiej ale trudno....
Ale w zyciu dopiero pozniej sie okazuje co chcielibysmy robic ja np.tak mam nie pracuje w tym zawodzie co bym teraz chciala i nawet moze troche z rosadku bym mogla by lepiej sie zylo ale taki juz nasz los.Wtedy mi sie podobalo to a moim rodzicom tamto i tak mam a jakbym poszla w swoje marzenia to bym dzis miala lepiej ale trudno....
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Mam wizytę za dwa tygodnie (12. wrzesnia) i pewnie umowimy się na usg Rzeczywiscie koszą u Was za badania!!!!!!!!!!!!!!
magdziunia
Październikowa Mama'08
Cześć,
ja też dziś po wizycie. Jenyyyy! 9 i pół godziny czekałam. Jestem wykończona kompletnie, złość już przeszła, ale jedną pacjentkę w kolejce to już chciałam z buta potraktować. Normalnie nie jestem nadpobudliwa, ale dziś to już był szczyt wszystkiego !
Ale do rzeczy. Mały rośnie, ma 1800 g, nie jest byk, ale najważniejsze, że od ostatniej wizyty przybrał na wadze. Ja oczywiście też urosłam, równe 1 kg. Ciśnienie ok, SZYJKA się nie skraca, więc też ok, no i nadal mam odpoczywać.
Rozmawiałam z lekarzem o porodzie i od 38 tyg już idę do szpitala i być może czeka mnie cesarka. Nie wiem czy sie cieszyć czy martwić. Najważniejsze, żeby junior urodził się zdrowy.
Buziaki mamy :-)
Oj Wanilko to być może wcześniej Junior zawita na świecie.
Odpoczywaj.
wanilia79
Entuzjast(k)a
Wanilio 38 tydz to juz termin wiec spokojnie. Najwazniejsze ze wszytko idzie w dobrym kierunku I zazdroszcze Ci ze znasz juz mniej wiecej date kiedy zobaczysz synusia
Dziękuje za miłe słowa, trochę się ucieszyłam, żę już wcześniej do szpitala, przynajmniej wszystko będzie pod nadzorem i co najważniejsze, lekarz powiedział, że nie ma szans żebym chodziła "przeterminowna", a tego chyba najbardziej się obawiałam.
Dorotka gratuluję pomyślnych wieści.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
No to fajnie masz - hihi już niedługo z maluszkiem.