Teraz jak już sie dobrze czuję to rozkoszuję się każdym dniem, moja dieta jest wzbogacona o różne warzywka i owoce. Czasem zgrzeszę czekoladą. Ogólnie jestem optymistycznie nastawiona. Codziennie staram się chodzić na spacerki. Już jestem dość krągła i chciałabym dużo nie przytyć. Do świąt waga stała hihi
reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
No i masz rację, że jak Ci brzuszek urośnie to sama będziiesz jęczeć że chcesz urodzić. ja tydzień przed terminem już byłam na porodówce, bo miałam wysokie ciśnienie. debile ci lekarze, jak usłyszałam jak inne mamy rodzą to dopiero mi ciśnienie podskoczyło!!! Tydzień czasu mieszkałam na tej porodówce i nic! Koleżanka położna w końcu udostępniła mnie i mężowi pokój pielęgniarek, żebyśmy zrobili bara bara!!! ponoć miało pomóc, mąż to był tak zestresowany, że nie mogłam go pobudzić!!! ha ha teraz to się śmiejemy, ale wtedy......
aga1480
mama 3 muszkieterów
Napewno cięcia krocza nie poczujesz, o ile lekarz to zrobi w odpowiednim momencie..Kochane dziewczynki nie będę Wam opowiadać mojego porodu bo po co macie się stresować ja po prostu trafiłam na lekarza debila, który za wszelką cenę chciał żebym urodziła naturalnie, ale gdy po 18 godz.porodu dostałam gorączkę, zaczęłam przeć a nie miałam rozwarcia i małemu serduszko sie zmęczło to dopiero zrobił cięcie. ból bólem ale mam żal do niego że tak nas wymęczył
aga1480
mama 3 muszkieterów
Generalnie bół to najmniejszy problem, w takim momencie myślisz o maluszku, ja powiem szczerze nie pamiętam jak bolało, pamiętam moją śliczna buźkę ziewającą, którą zobaczyłam pierwszy raz, bardzo się bałam jak ja przewinę takie maleństwo itd. Ale to sie potrafi po prostu. każda z Was będzie wiedziała. o to się nie martwcie
aga1480
mama 3 muszkieterów
mam nadzieję że będziemy się informować na bierząco.. ja jutro właśnie idę do lekarza... mam kiepski wynik moczu, ciekawe co będę brać, przecież za wiele leków w ciąży nie można brac
aga1480
mama 3 muszkieterów
Dziewczyny ja uciekam. Po małego do przedszkola muszę iść, i chce mi się jeść hi hi. Pozdrawiam, do następnego. pa
reklama