reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hmmm mnie na badaniu dowcipnym lekarka niczym nie przykrywała, a mnie, a tymbardziej mojemu miskowi to nie przeszkadzało, w koncu nie raz ją widział He he he :-)
Martynka masz rację - ale jak facet panikuje to trzeba go jakoś uspokoić. Alejak w gabinecie gin naciągał gumę na usg i ona pękła - to mój M prawie tez ze śmiechu umarł...
Mój M mi wczoraj wyznał, że zawsze marzył o seksie z ciężarną...bo wyglądają supersexi
Mój M mi wczoraj wyznał, że zawsze marzył o seksie z ciężarną...bo wyglądają supersexi
reklama
Hej laski!!!!
Ja jutro zaczynam 14tydz :-) a do lekarza jak już wam pisałam wcześniej ide dopiero 14albo 15kwietnia. Mam cichą nadzieję, że już będzie można rozpoznać płeć dzidziusia i że maleństwo nie zrobi mi żadnego psikusa i pokaże co tam chowa między nóżkami... ;-)
Ps.A tak szczerzę to marzę o córeczce ale najważniejsze żeby było zdrowe
Ja jutro zaczynam 14tydz :-) a do lekarza jak już wam pisałam wcześniej ide dopiero 14albo 15kwietnia. Mam cichą nadzieję, że już będzie można rozpoznać płeć dzidziusia i że maleństwo nie zrobi mi żadnego psikusa i pokaże co tam chowa między nóżkami... ;-)
Ps.A tak szczerzę to marzę o córeczce ale najważniejsze żeby było zdrowe