reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Właściwie to dała tylko papierowy. Ubrałam dłuższą koszulkę i było ok. W końcu jak ona siedzi na kozetce obok Ciebie to trochę Cię zasłoni.

reklama
Hmmm mnie na badaniu dowcipnym lekarka niczym nie przykrywała, a mnie, a tymbardziej mojemu miskowi to nie przeszkadzało, w koncu nie raz ją widział :tak::-D He he he :-)

Martynka masz rację - ale jak facet panikuje to trzeba go jakoś uspokoić. Alejak w gabinecie gin naciągał gumę na usg i ona pękła - to mój M prawie tez ze śmiechu umarł...

Mój M mi wczoraj wyznał, że zawsze marzył o seksie z ciężarną...bo wyglądają supersexi:tak:

Powiem Ci szczerze, że ja też byłam w szoku...zawsze mu się podobały bardzo szczupłe, choć ja sama szczupła nie jestem...

cześć dziewczyny! czy w 14 tyg.widać już płeć dziecka, idę za tydzień do gina i chciałabym się zapytać:happy:

Dorris moim zdaniem to za wczesnie. Ale podobno przy bardzo dobrym sprzecie jest to możliwe.Najpewniej po 16tc choć tak naprawde wszystko zależy jak maluszek sie ułoży;-) Życze powodzenia

No ja się wybieram w sobotę. według OM będzie to już 15.5 tc, ale według suwaczka to juz inna sprawa, zacznie się 14 tc. Ciekawe czy sie uda wylukać płeć

reklama
Hej laski!!!!
Ja jutro zaczynam 14tydz :-) a do lekarza jak już wam pisałam wcześniej ide dopiero 14albo 15kwietnia. Mam cichą nadzieję, że już będzie można rozpoznać płeć dzidziusia i że maleństwo nie zrobi mi żadnego psikusa i pokaże co tam chowa między nóżkami... ;-)
Ps.A tak szczerzę to marzę o córeczce ale najważniejsze żeby było zdrowe :tak:

Do góry