reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dostałam skierowanie do szpitala na oddział kardiologiczny. Odezwę sie jak wróce. Czarna i Minisia mają ze mną kontak. Trzymajcie kciuki bo ja się cała rozklepiłam.

reklama
Oj Kaka bedzie dobrze trzymamy kciuki, kurcze nie denerwuj sie! Nie wiem co napisac bo wiem jak jest ci teraz ciezko i jakiego masz stresa ale bedzie dobrze NPEWNO!!!!!

Witajcie dziewczyny, ostatnio niewiele się odzywałam bo pracowałam i na dodatek lekarze załamali mnie kiedy stwierdzili że jeden z dzidzusiów ma zespól downa [ mam bliźniaki] ale na szczęście się pomylili i odżyłam.... ja chuba we wrześniu urodzę bo jestem naprawdę wieeeelka..
Super że to pomyłka ale współczuje tego stresa co musiałaś przejść.
Dostałam skierowanie do szpitala na oddział kardiologiczny. Odezwę sie jak wróce. Czarna i Minisia mają ze mną kontak. Trzymajcie kciuki bo ja się cała rozklepiłam.
Karolka mam nadzieje ze bedziesz miałą tak jak Ja 2 h na izbie badania itp, konsultacja i do domku:tak:

aga1480 współczuje tego co przeżyłaś:baffled: Cieszę się że jednak się pomylili i dzidzie są zdrowe.
kaka82 trzymam kciuki za Ciebie i Twoje wyniki. Mam nadzieję że Cię nie zostawią w szpitalu.

reklama
Aga ja tez wspolczuje...dlaczego oni Cie nastraszyli skoro pewni nie byli....dzielna jestes...nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu:-(ale najwazniejsze ze jednak wszystko dobrze i nawet nie potrafie sobie wyobrazic jaka ulge przezylas:tak:

Do góry