reklama
blond_20
Czarownica
Kaka trzymaj sie dobrze bedzie!!!my tu bedziemy wszystkie kciuki trzymac
Super że to pomyłka ale współczuje tego stresa co musiałaś przejść.Witajcie dziewczyny, ostatnio niewiele się odzywałam bo pracowałam i na dodatek lekarze załamali mnie kiedy stwierdzili że jeden z dzidzusiów ma zespól downa [ mam bliźniaki] ale na szczęście się pomylili i odżyłam.... ja chuba we wrześniu urodzę bo jestem naprawdę wieeeelka..
Karolka mam nadzieje ze bedziesz miałą tak jak Ja 2 h na izbie badania itp, konsultacja i do domkuDostałam skierowanie do szpitala na oddział kardiologiczny. Odezwę sie jak wróce. Czarna i Minisia mają ze mną kontak. Trzymajcie kciuki bo ja się cała rozklepiłam.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Karolciu będzie dobrze - trzymam kciuki kochana mocno zaciśnięte.
Antuanet24
Październikowe mamy'08
aga1480 współczuje tego co przeżyłaś Cieszę się że jednak się pomylili i dzidzie są zdrowe.
kaka82 trzymam kciuki za Ciebie i Twoje wyniki. Mam nadzieję że Cię nie zostawią w szpitalu.
kaka82 trzymam kciuki za Ciebie i Twoje wyniki. Mam nadzieję że Cię nie zostawią w szpitalu.
reklama
blond_20
Czarownica
Aga ja tez wspolczuje...dlaczego oni Cie nastraszyli skoro pewni nie byli....dzielna jestes...nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu:-(ale najwazniejsze ze jednak wszystko dobrze i nawet nie potrafie sobie wyobrazic jaka ulge przezylas