reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Ciril cieszę się że wszystko dobrze z dzidziusiem.:-)Też myślałam o Tobie, że coś nie zdajesz relacji...A glukoza do zniesienia jest synuś będzie się cieszył, ze dostaje takie słodkości;-)
J
justyneczka
Gość
ja dziś miałam ale przełożyłam bo z laura nie dam rady. A Robert sie śmieje, że jeszcze sie okaże że pójde na nastepna wizyte z dzieckiem na ręku
To kiedy teraz?ja dziś miałam ale przełożyłam bo z laura nie dam rady. A Robert sie śmieje, że jeszcze sie okaże że pójde na nastepna wizyte z dzieckiem na ręku
J
justyneczka
Gość
środa, za 2 tyg. U mnie położna w srody przyjmuje i w sumie nie bedzie wielkiej szkody bo źle i tak spojrzala w kalenadrz bo prawidłowo, powinnam miec wizyte za tydzien,w 34 a nie dzis, w 33. a na za tydzien nie ma juz miejsca, no to za dwa.
reklama
Odebrałam wyniczki krwi i jakby zelazo się porpawiło hurrra
Tarczyca chyba też w normie ale...mam zwiększoną liczbe granulocytów. Gdzieś tam czytałam, że może tak byc w ciaży ale wiecie ja wariuję jak widze, że jest coś nie tak. Jutro idę do rodzinnego to mnie trochę pewnie uspokoi i wysle do kardiologa żeby dalej obadać moje serducho. Tymczasem ja się czuję naprawdę dobrze.
Tarczyca chyba też w normie ale...mam zwiększoną liczbe granulocytów. Gdzieś tam czytałam, że może tak byc w ciaży ale wiecie ja wariuję jak widze, że jest coś nie tak. Jutro idę do rodzinnego to mnie trochę pewnie uspokoi i wysle do kardiologa żeby dalej obadać moje serducho. Tymczasem ja się czuję naprawdę dobrze.