reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Musi być - ale jak tak czasem poczytam tu na forum i popatrzę na swoje dolegliwości, to zastanawiam się czy jestem ciężarówką czy emerytką ;-)
Ja też myślę, ze to od stresu....momentalnie gorzej sie czuję jak widzę jakiś "biały fartuch";-) i to ma chyba odzwieciedlaeniw w wynikach.
Jutro też mam przyniesć swój aparat ciśnieniowy zeby porównać wyniki i sprawdzić czy dobrze mierzy.
Troche mnie przeraża ta wizyta u kardiologa.
Jutro też mam przyniesć swój aparat ciśnieniowy zeby porównać wyniki i sprawdzić czy dobrze mierzy.
Troche mnie przeraża ta wizyta u kardiologa.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Karola będzie dobrze.
J
justyneczka
Gość
a ja mam w środe położna i jestem w kropce troche, bo mężula wybywa bardzo wczęsnie rano do pracy na drugi koniec kraju a ja zostaje sama z Laurusia i najlepiej byłoby przełożyć wizyte, bo niunia szoguni tam strasznie wszystko chce dotykać i testować itd a ta położna to taka troche dziwna jest i nie wiem jak sama sobie poradze a jak znam życie, nie da rady przełożyć tej wizyty trudno.będzie mkesyk.
malena81
mamusia październikowa 08
Ja tez miałam u lekarza zawsze troszkę wyższe (ale max 130/80). Jednak uwierzył mi na słowo - normalnie więcej niż 110/70 się nie zdarza.
Wzięłam się teraz na sposób i jak piguła mierzy to ja myślę o czymś przyjemnym, zamykam oczy i głęboko powoli oddycham - jest ładnie 120/70
Też się zawsze bardzo denerwuję u lekarza. Zupełnie bez powodu.
Mam pytanie odnośnie 3-go USG.
Kiedy się je normalnie wykonuje? 32 tydzień?
Co na nim jest sprawdzane?
Pytam, bo mój gin robi za każdym razem, ale takim słabym aparatem - może tylko sprawdzić ułożenie, bicie serduszka, łożysko - rzadnych szczegółow, a fotki bezużyteczne. Na połówkowe zaprosił mnie do siebie na oddział do szpitala i tam na takim wielkim kombajnie robił i mierzył itp. (ale 2D).
Ciekawa jestem, czy jeszcze raz mnie będzie do spitala wołał - tam z M. się idzie, a i on chętnie by dzidzię podejrzał. No i ciekawa jestem wagi małej - bo na tym kiepskim, to chyba nie określi...
W czwartek wizyta. I znowu mi się oberwie za kilogramy
Wzięłam się teraz na sposób i jak piguła mierzy to ja myślę o czymś przyjemnym, zamykam oczy i głęboko powoli oddycham - jest ładnie 120/70
Też się zawsze bardzo denerwuję u lekarza. Zupełnie bez powodu.
Mam pytanie odnośnie 3-go USG.
Kiedy się je normalnie wykonuje? 32 tydzień?
Co na nim jest sprawdzane?
Pytam, bo mój gin robi za każdym razem, ale takim słabym aparatem - może tylko sprawdzić ułożenie, bicie serduszka, łożysko - rzadnych szczegółow, a fotki bezużyteczne. Na połówkowe zaprosił mnie do siebie na oddział do szpitala i tam na takim wielkim kombajnie robił i mierzył itp. (ale 2D).
Ciekawa jestem, czy jeszcze raz mnie będzie do spitala wołał - tam z M. się idzie, a i on chętnie by dzidzię podejrzał. No i ciekawa jestem wagi małej - bo na tym kiepskim, to chyba nie określi...
W czwartek wizyta. I znowu mi się oberwie za kilogramy
magdziunia
Październikowa Mama'08
Oj mnie też się obierwie za kg, ale ja nie żre tak dużo a ich przybywa.
Dużo piję wody niegazowanej.
A ciśnienie u mnie przeważnie jest 115/65-70
malena81
mamusia październikowa 08
J atez się jakoś nie objadam, ale ostatnio mnie straszaaaasznie na słodkie wzięło.
Normalnie pilnuje, żeby w domu nie było, bo jak jest to muszę.
I tak np. potrafię zamiast obiadu ciastka zjeść :-(
Dzidzia skacze z radości, ale to dla niej nie najlepiej, że o swojej grubej D. nie wspomnę....
Normalnie pilnuje, żeby w domu nie było, bo jak jest to muszę.
I tak np. potrafię zamiast obiadu ciastka zjeść :-(
Dzidzia skacze z radości, ale to dla niej nie najlepiej, że o swojej grubej D. nie wspomnę....
Oj mnie też się obierwie za kg, ale ja nie żre tak dużo a ich przybywa.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Malena taka najwidoczniej nasza uroda już.
reklama