reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ciril nie denerwuj się:tak: Na pewno wszystko dobrze z dzidziusiem, ale chyba tak każda z nas ma przed wizytą u gina albo przed USG że kiszki szaleją.:baffled: Trzymam kciukasy;-)

reklama
Ja juz po wizycie u rodzinnego.

Wysokie ciśnienie 150/80:szok: w domu było niższe...
Ekg wykazało przyśpieszoną akcje serca. Dała mi skierowanie na wątrobę bo ponoć moze mieć to zwiazek. A jak z wątrobą będzie ok to wyśle mnie do kardiologa...szok.

Oj...to nawet pobilas moje cisnienie:baffled:
ale przynajmniej od razu nie nafaszerowali Cie lekarstwami, bo ja je do tej pory biore:-(
dobrze bedzie.dobrze ze skierowali Cie na inne konsultacje

Ja mam problem z ciśnieniem tylko u lekarza :baffled:. Zawsze w granicach 140/80. Na szczęscie dobrze, że rozkurczowe w normie i nie muszę brać leków. W domu 110/80, no 125/90 to był ostatnio max.
Trzymam kciuki Kaka za dobre wyniki :tak:

Ja juz po wizycie u rodzinnego.

Wysokie ciśnienie 150/80:szok: w domu było niższe...
Ekg wykazało przyśpieszoną akcje serca. Dała mi skierowanie na wątrobę bo ponoć moze mieć to zwiazek. A jak z wątrobą będzie ok to wyśle mnie do kardiologa...szok.
Moze to przez stresa podskoczyło Ci ciśnienie???? Co do serducha ja juz dwa razy wyladowałam na pogotowiu z serduchem (ale nie w ciąży) i okazało sie ze miałam zapalenie mieśnia sercowego i czasami daje znac o sobie:baffled:

reklama
Do góry