reklama
blond_20
Czarownica
No nareszcie
super ze wszystko dobrzei teraz juz rozumiem dlaczego sie nie odzywalas
super ze wszystko dobrzei teraz juz rozumiem dlaczego sie nie odzywalas
majeczka02
Fanka BB :)
Ciril super wieści! Tak się cieszę,że Maluszek zdrowy hehe właściwie to wcale nie taki Maluszek Rośnie! Troszeczkę zazdroszczę Ci tego usg...na swoje muszę jeszcze czekać 5 tygodni Hheh jeszcze nie wiadomo na 100% czy to Ruben Ale chyba tak...
He he he ... Jagienka z "Krzyżaków", to trzaskała pupą orzechy, ale ona akurat w ciąży wtedy nie była
Kurczaki a ja tego nie pamietam
Śmiechu było co niemiara - lekarz: "o siusiak... hmmm.... duży ten siusiak.... hmmm w zasadzie to jest siusiak długo, długo nic i dopiero dziecko"
Gratuluję siusiaka;-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja Krzyżakó chyba ze dwa razy czytałam ze względu na to, że bardzo lubie książki a ta mi się podobała.Kurczaki a ja tego nie pamietam
Ciril no nareszcie - super wieści.Hej dziewczyny.
Soryy za opóźnoioną relację, ale wczoraj po usg byliśmy tak uchachani, że tylko siedzieliśmy , przytulaliśmy się, mizialiśmy i śmialiśmy.
Według OM 29,5 hbd, według USG Mały jest w 30,5 hbd
Jest duży. Waży 1554 g i wszystko z nim w porządku. Wody płodowe też w porządku. Skurcze nie narobiły szkód w mojej szyjce, więc lekarz był bardzo zadowolony.
Śmiechu było co niemiara - lekarz: "o siusiak... hmmm.... duży ten siusiak.... hmmm w zasadzie to jest siusiak długo, długo nic i dopiero dziecko"
Będę rodziła u niego na oddziale, czyli na II bloku porodowym w Klinice medycyny Matczyno-płodowej ICZMP...
Dostałam opierdziel, że jak szłam do szpitala to do niego nie zadzwoniłam i że poszłam do innego szpitala niż do niego na oddział, ale przynajmniej wiem, że nie można eksperymentować. A dzisiaj mam śpiocha cały dzień, bo Młody w nocy szalał okropnie. Tymbardziej, że już jest ułożony głową w dół i prostuje swoje długie nóżki prosto w mój żołądek i wątróbkę;-)
Aha, do powtórzenia test obciiążenia glukozą teraz 75g, dla niego to 138 to za blisko granicy
Wszystko ok ... ufff.
dobre.Też bym bez ciąży trzasła, ale cycem ;-)
reklama