reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
wanilia79 te badania to Ci napiszę nazwami ze skierowania, bo o co w nich chodzi to nie mam pojęcia: HBs, WR, ASPAT NAT,AFP czyli ogólnie jak dla mnie tragedia
Antuanet24
Październikowe mamy'08
ppatqa gratuluję udanej wizyty! Cieszę się ze z Kamilkiem wszytko dobrze, oby tak dalej A do października jeszcze się ułoży tak jak trzeba.hej ja po wizycie, Kamilek wygląda na 27 tydzień +- 2 tyg, wiec powiedział ze wszystk jest w porządku, wody ok, mały jeszcze triche bokiem leży, ale powiedzial ze ma czas i miejscce na odwrót, szyjka zamknieta i nie widzi nic złego z szyjką, ale mamusia musi wziaśc clotrimazol, bo stan zapalny przedsionka sie zaczyna, nastepna wizyta za miesiąc
Agniesia25 to masz podobnie jak ja "nice size" bobaska. Cieszę się że mogłaś malutką zobaczyć, i poobserwować jej wiercenie się.;-) Fajne uczucie tak patrzeć na monitorku co się dzieje z dzieciaczkiem tam w środkuWitajcie dziewczyny.Ja po wizycie usg.Widzialam w koncu swoje malenstwo.Nie chciala sie za bardzo pokazac i zaslonila pol buzi raczka ale i tak uwazam ze jest sliczniutka.Bardzo sie ruszala i ciezko bylo ja pomierzyc, ale okazalo sie ze faktycznie, drobna to ona nie bedzie.Poani okreslila to jako "nice size" ale wszystko podobno w porzatku.Powiedziala ze widocznie poszla po tatusiu.Potwierdzono rownie ze bedzie Dziewczynka wiec kamien spadl mi z serca, bo ciagle slysze od ludzi ze napewno bedzie chlopak.
Nastepne usg w 38 tyg, tak tylko profilaktycznie zeby miec wszystko na oku.Jestem naprawde szczesliwa:-), tylko maz sie smieje ze mielismy dobrze przeczucia kupujac wieksze lozeczko no i przynajmniej bedzie mial z kim chodzic na mecze skoro ona taka duza hihihi
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ciesze się, że wizytki super wyszły.
Anetka to kawal chlopa nam sie szykuje:-) Gratulki z okazji udanej wizyty
A tym terminem z Usg bym sie nie sugerowala bo tak nigdy nie jest chociaz i mojej wychodzi po 20 wrzesnia termin i cieszylabym sie gdyby tak bylo to jednak wiem ze maluszki nasze nie trzymaja sie tego terminu;-)
Agus i tobie gratuluje udanej wizytki
Justynka ja bym na Twoim miejscu nakrzyczala na ta polozna bo to juz 13 tyg.po ost Usg i wsio moglo sie zmienic!! mysle ze ta baba jest niekompetentna i leniwa.Przeciez tu chodzi o zdrowie i zycie dziecka i czasem usg pomoze wykryc pewne nieprawidlowosci tym bardziej ze u Ciebie juz tak postepuje przygotow.do porodu!! Moze sprobuj prywatnie zrobic sobie Usg??Kurcze ale sie zdzaźnilam na ta babe no!!wez nia potrzeasnij to Twoje dziecko i niech robi co do niej nalezy!
A tym terminem z Usg bym sie nie sugerowala bo tak nigdy nie jest chociaz i mojej wychodzi po 20 wrzesnia termin i cieszylabym sie gdyby tak bylo to jednak wiem ze maluszki nasze nie trzymaja sie tego terminu;-)
Agus i tobie gratuluje udanej wizytki
Justynka ja bym na Twoim miejscu nakrzyczala na ta polozna bo to juz 13 tyg.po ost Usg i wsio moglo sie zmienic!! mysle ze ta baba jest niekompetentna i leniwa.Przeciez tu chodzi o zdrowie i zycie dziecka i czasem usg pomoze wykryc pewne nieprawidlowosci tym bardziej ze u Ciebie juz tak postepuje przygotow.do porodu!! Moze sprobuj prywatnie zrobic sobie Usg??Kurcze ale sie zdzaźnilam na ta babe no!!wez nia potrzeasnij to Twoje dziecko i niech robi co do niej nalezy!
reklama