jak tak czytam o tych waszych wizytach, to kusi mnie żeby iść w piątek do tego lekarza, bo jestem ciekawa co tam w środeczku jest:-) martwię się tylko, że nie będzie zarodka i będę się tym martwić na zapas aż do następnej wizyty.. a z drugiej strony do cierpliwych osób nie należę i czekanie do tego wtorku tak mi się dłuży...
reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
OneMoreTim ja tez doskonale Cie rozumiem , ze nie wazna plec wazne zeby dziecko bylo zdrowe ...
Mysle ze tym razem bede miala chlopca , w poprzedniej ciazy od poczatku mialam ochote na slodycze i buzie mialam wysypana pryszczami a teraz mam wrazenie ze cera mi sie polepszyla ...,
Mysle ze tym razem bede miala chlopca , w poprzedniej ciazy od poczatku mialam ochote na slodycze i buzie mialam wysypana pryszczami a teraz mam wrazenie ze cera mi sie polepszyla ...,
mamusia synka
i córeczki
Mąż poszedł z Kurczątkiem na plac zbaw, wcześniej z nim nie byłam bo upał, że nie da się wytrzymać :-(
Ja leże i myślę, że melona bym zjadła albo mango....................
ja nie mam przeczuć żadnych, w pierwszej ciąży miałam przeczucie, że chłopiec a mąż, że dziewczynka w tej ciąży chyba bardziej myślę, że może dziewczynka...............
Ja leże i myślę, że melona bym zjadła albo mango....................
ja nie mam przeczuć żadnych, w pierwszej ciąży miałam przeczucie, że chłopiec a mąż, że dziewczynka w tej ciąży chyba bardziej myślę, że może dziewczynka...............
jaspis
Bardzo dziękuje dziewczynki za wsparcie .
Odebrałam drugą betę i dwa dni temu było 75 a dziś (po 46 godzinach) jest 112 - chyba za mały ten przyrost....(?) :-(
mouse23 - mam nadzieję, że za niedługo tez będę się tak cieszyć jak ty teraz Gratutuję!
Odebrałam drugą betę i dwa dni temu było 75 a dziś (po 46 godzinach) jest 112 - chyba za mały ten przyrost....(?) :-(
mouse23 - mam nadzieję, że za niedługo tez będę się tak cieszyć jak ty teraz Gratutuję!
Ada ja bym chciala dziewczynke,chodz chlopca tez,sama nie wiem:-)
kasiulek dobrze ze mijaja bym poszla wczesniej:-)
marcia ale pysznosci no nie teraz mam ochote na rybke;-)
mamusia synka mam identycznie,nie jestem glodna a jem bo jak nie zjem to kibelek....
jaspis czekamy na betke:-)
kasiulek dobrze ze mijaja bym poszla wczesniej:-)
marcia ale pysznosci no nie teraz mam ochote na rybke;-)
mamusia synka mam identycznie,nie jestem glodna a jem bo jak nie zjem to kibelek....
jaspis czekamy na betke:-)
Freya1
mouse super gratuluje serduszka!! :-) Ja idę na wizytę równo w 6 tyg i też mam nadzieję na serduszko.
jaspis mouse dobrze radzi, powtórz betę za dwa dni ;-)
jaspis mouse dobrze radzi, powtórz betę za dwa dni ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
maqa
Cześć dziewczyny - ale się rozpisałyście :-)
wasze zachciewajki mnie przerażają bo ja nie mam żadnych, za to pobolewa mnie lekko brzuch - wy też dalej macie bóle brzucha?
I jeszcze jedno pytanie - badanie HCG Beta - robicie na skierowanie czy odpłatnie?
Chyba w piątek powtórzę bo ostatnie mam sprzed tygodnia.
wasze zachciewajki mnie przerażają bo ja nie mam żadnych, za to pobolewa mnie lekko brzuch - wy też dalej macie bóle brzucha?
I jeszcze jedno pytanie - badanie HCG Beta - robicie na skierowanie czy odpłatnie?
Chyba w piątek powtórzę bo ostatnie mam sprzed tygodnia.
Podziel się: