reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jak tak czytam o tych waszych wizytach, to kusi mnie żeby iść w piątek do tego lekarza, bo jestem ciekawa co tam w środeczku jest:-) martwię się tylko, że nie będzie zarodka i będę się tym martwić na zapas aż do następnej wizyty.. a z drugiej strony do cierpliwych osób nie należę i czekanie do tego wtorku tak mi się dłuży...

reklama
OneMoreTim ja tez doskonale Cie rozumiem , ze nie wazna plec wazne zeby dziecko bylo zdrowe ...
Mysle ze tym razem bede miala chlopca , w poprzedniej ciazy od poczatku mialam ochote na slodycze i buzie mialam wysypana pryszczami a teraz mam wrazenie ze cera mi sie polepszyla ...,

Mąż poszedł z Kurczątkiem na plac zbaw, wcześniej z nim nie byłam bo upał, że nie da się wytrzymać :-(

Ja leże i myślę, że melona bym zjadła albo mango....................

ja nie mam przeczuć żadnych, w pierwszej ciąży miałam przeczucie, że chłopiec a mąż, że dziewczynka w tej ciąży chyba bardziej myślę, że może dziewczynka...............

Witam:)
wrocilam z wizyty i JEST MALENSTWO!!!!!:-):-):-):-):-) z pieknie pikajacym serduchem:) a tydzien byl tylko pecherzyk,wiec teraz wiem ze szybko sie wszystko zmienia:-)
zakupki tez udane,gajerek juz wisi w szafie:-)

Bardzo dziękuje dziewczynki za wsparcie :tak:.
Odebrałam drugą betę i dwa dni temu było 75 a dziś (po 46 godzinach) jest 112 - chyba za mały ten przyrost....(?) :-(

mouse23 - mam nadzieję, że za niedługo tez będę się tak cieszyć jak ty teraz :) Gratutuję!

Ada ja bym chciala dziewczynke,chodz chlopca tez,sama nie wiem:-)
kasiulek dobrze ze mija:)ja bym poszla wczesniej:-)
marcia ale pysznosci no nie teraz mam ochote na rybke;-)
mamusia synka mam identycznie,nie jestem glodna a jem bo jak nie zjem to kibelek....
jaspis czekamy na betke:-)

jaspis przyroslo jakies 50% ale to nie musi oznaczac nic zlego, najwazniejsze ze uroslo:-)radzilabym powtorzyc znowu za 48 godz wtedy wszystko sie wyjasni Powodzenia:blink:

mouse23 super, gratuluje!:) a na poprzednim usg byłaś kiedy dokładnie?ja w piątek będę miała 5t1d, u Ciebie w tym czasie był tylko pęcherzyk czy widziałaś też zarodek?:-)

mouse super gratuluje serduszka!! :-) Ja idę na wizytę równo w 6 tyg i też mam nadzieję na serduszko.

jaspis mouse dobrze radzi, powtórz betę za dwa dni ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny - ale się rozpisałyście :-)
wasze zachciewajki mnie przerażają bo ja nie mam żadnych, za to pobolewa mnie lekko brzuch - wy też dalej macie bóle brzucha?
I jeszcze jedno pytanie - badanie HCG Beta - robicie na skierowanie czy odpłatnie?
Chyba w piątek powtórzę bo ostatnie mam sprzed tygodnia.

Do góry