reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

maqa ja też nie mam żadnych zachcianek, mdłości ;-) Za to bóle podbrzusza tak, mam takie krótkotrwałe skurcze i ciągnięcia, czasem jakby zakłuje jajnik, do tego ból piersi i senność. Ja badanie beta HCG robiłam odpłatnie, dwa razy w odstępie 48h

reklama
kasiulek dziekuje:blink:na ostatnim badaniu bylam we wtorek czyli 5tydz 1 dzien. byl tylko pecherzyk bez zarodka.ale kazdy organizm jest inny,ktoras z dziewczyn pisala ze widziala juz w tym czasie zarodek:-)
suonko dziekuje:blink: i trzymam kciki za serduszko:-)
maqa ja robilam odplatnie

suonko i maqa ja też nie mam żadnych mdłości i zachcianek, w zasadzie to mnie nawet piersi nie bolą, nie wiem czy to zły znak czy co:-( senna też jakoś szczególnie nie jestem.

kasiulekk spokojnie,napewno jest wszystko ok, Ja w pierwszej ciazy tez tak mialam, zadnych objawow a wszystko bylo dobrze. Ciesz sie ze nic cie nie meczy :)

Ale wy idziecie jak burza z tymi postami

Dzięki ada za słowa otuchy:-) jestem po jednym poronieniu, więc niełatwo jest myśleć tylko pozytywnie... ale staram się z całych sił:-)

kasiulekk spokojnie są kobiety, które zupełnie bezobjawowo przechodzą ciążę ;-) Choć wydaję mi się, że jednak te objawy trochę uspakajają... Ale cóż trzeba się cieszyć dobrym samopoczuciem, bo kto wie, może niedługo dopadną Cię paskudne mdłości :-)

kasiulekk pozytywne myslenie to podstawa,po co sie zadreczac :)
Rozumiem twoje obawy bo w ciazy z corcia tez mialam takie mysli,zero objawow itd, a tu czytasz ze niektore z nas maja mdlosci,bole piersi etc, nic dziwnego ze czlowiek wariuje,ale kazdy jest inny,
Wiec zamiast sie zadreczac to ciesz sie tym stanem bo kto wie moze pozniej mdlosci i ciebie dopadna, a wtedy bedziesz narzekac :happy2:

Ah jak ja wam zazdroszcze tych drzemek. Ja sypiam po 4-5 godzin dziennie,wstaje o 4 rano , na 5 do pracy i ok 9 juz padam na ,,pysk,, a dzien jeszcze dlugi.................
Jeszcze troche do mojego terminu wizyty i wezme L4 bo na dluzsza mete bym nie wyrobila

cześć Dziewczynki moje! ;-)
jestem na bieżąco, od rana czytam, ale dopiero teraz chwila przed kompem.

u mnie dziś płaczliwy dzień, chyba zaczęły się zmienne samopoczucia. najpierw popłakałam się ze wzruszenia, jak Lilka nazrywała stokrotek i wszystkie mi je podarowała, a potem popłakałam się ze złości, że kurier będzie dopiero jutro, a nie dzisiaj :-D tragedia, pierwszy raz tak miałam. mąż już się zaczyna ze mnie śmiać i ja sama się śmiałam już później. nic mnie nie boli, mdłości brak :happy2:

ściskam Was i orzekam wszem i wobec - wszystko będzie dobrze! :-)

reklama
Hey :) U mnie tez brak objawów poza jednym - budzę się o 5 na siusiu i tak co noc. W życiu w nocy nie wstawałam, więc jest to dla mnie nowość ;-)

Kurczę jak Wy tak szybko znajdujecie ginów? Ja mam niby wizytę umówioną w szpitalu na przyszły tydzień, ale mi się nie uśmiecha tam chodzić...
Na razie szukam innego gina, ale wszędzie terminy na koniec sierpnia (na NFZ) :crazy: Straszne :crazy:

Do góry