reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

maqa ja też nie mam żadnych zachcianek, mdłości ;-) Za to bóle podbrzusza tak, mam takie krótkotrwałe skurcze i ciągnięcia, czasem jakby zakłuje jajnik, do tego ból piersi i senność. Ja badanie beta HCG robiłam odpłatnie, dwa razy w odstępie 48h

reklama
kasiulek dziekuje:blink:na ostatnim badaniu bylam we wtorek czyli 5tydz 1 dzien. byl tylko pecherzyk bez zarodka.ale kazdy organizm jest inny,ktoras z dziewczyn pisala ze widziala juz w tym czasie zarodek:-)
suonko dziekuje:blink: i trzymam kciki za serduszko:-)
maqa ja robilam odplatnie

suonko i maqa ja też nie mam żadnych mdłości i zachcianek, w zasadzie to mnie nawet piersi nie bolą, nie wiem czy to zły znak czy co:-( senna też jakoś szczególnie nie jestem.

kasiulekk spokojnie,napewno jest wszystko ok, Ja w pierwszej ciazy tez tak mialam, zadnych objawow a wszystko bylo dobrze. Ciesz sie ze nic cie nie meczy :)

Ale wy idziecie jak burza z tymi postami

Dzięki ada za słowa otuchy:-) jestem po jednym poronieniu, więc niełatwo jest myśleć tylko pozytywnie... ale staram się z całych sił:-)

kasiulekk spokojnie są kobiety, które zupełnie bezobjawowo przechodzą ciążę ;-) Choć wydaję mi się, że jednak te objawy trochę uspakajają... Ale cóż trzeba się cieszyć dobrym samopoczuciem, bo kto wie, może niedługo dopadną Cię paskudne mdłości :-)

kasiulekk pozytywne myslenie to podstawa,po co sie zadreczac :)
Rozumiem twoje obawy bo w ciazy z corcia tez mialam takie mysli,zero objawow itd, a tu czytasz ze niektore z nas maja mdlosci,bole piersi etc, nic dziwnego ze czlowiek wariuje,ale kazdy jest inny,
Wiec zamiast sie zadreczac to ciesz sie tym stanem bo kto wie moze pozniej mdlosci i ciebie dopadna, a wtedy bedziesz narzekac :happy2:

Ah jak ja wam zazdroszcze tych drzemek. Ja sypiam po 4-5 godzin dziennie,wstaje o 4 rano , na 5 do pracy i ok 9 juz padam na ,,pysk,, a dzien jeszcze dlugi.................
Jeszcze troche do mojego terminu wizyty i wezme L4 bo na dluzsza mete bym nie wyrobila

cześć Dziewczynki moje! ;-)
jestem na bieżąco, od rana czytam, ale dopiero teraz chwila przed kompem.

u mnie dziś płaczliwy dzień, chyba zaczęły się zmienne samopoczucia. najpierw popłakałam się ze wzruszenia, jak Lilka nazrywała stokrotek i wszystkie mi je podarowała, a potem popłakałam się ze złości, że kurier będzie dopiero jutro, a nie dzisiaj :-D tragedia, pierwszy raz tak miałam. mąż już się zaczyna ze mnie śmiać i ja sama się śmiałam już później. nic mnie nie boli, mdłości brak :happy2:

ściskam Was i orzekam wszem i wobec - wszystko będzie dobrze! :-)

reklama
Hey :) U mnie tez brak objawów poza jednym - budzę się o 5 na siusiu i tak co noc. W życiu w nocy nie wstawałam, więc jest to dla mnie nowość ;-)

Kurczę jak Wy tak szybko znajdujecie ginów? Ja mam niby wizytę umówioną w szpitalu na przyszły tydzień, ale mi się nie uśmiecha tam chodzić...
Na razie szukam innego gina, ale wszędzie terminy na koniec sierpnia (na NFZ) :crazy: Straszne :crazy:

Do góry