Wronka, ja ciagle jeszcze bujam sie z brzuchem:-) Ale jest juz strasznie ciezko, spodnie wszystkie mnie cisna, brzuch boli, spac bym mogla na okraglo, ale w nocy latam na siku i zgaga mnie meczy, w dzien to samo tylko duzo czesciej, no i nerwy, ciagle odczuwam niepokoj, na przemian glodowka i napady obzarstwa, z tym ze niewiele moge zjesc, co nie przeszkadzalo mi przytyc 1kg w 2 tygodnie
Wizyte mialam wczoraj, ktg i badanie szyjki, skurczy zero, takie do 40 max, maly ok, szyjka 3 cm, tak mi wczoraj naruszyla ze az bolalo i wieczorem mialam brunatna wydzieline, ale przechodzi. Nie pisalam bo mama okupuje mi internet
Jak ja siade to zaraz wyrasta jak spod ziemi kolo mnie i nadaje mi o kubeczkach obiadkach itd sto pytan, a ja szalu dostaje
Teraz tez obok siedzi i juz czyha az skoncze
Oliwka, pozdrowienia i gratulacje dla siostry!
Kasiek trzymamy kciuki i czekamy na wiesci ze szpitala!
Koreczek, ale numer, mi tez lekarka zmienila termin ale na poczatku ciazy, po USG. Nie sugeruj sie za bardzo, bo faktycznie zmiana terminu teraz to bardzo dziwna sprawa
To masz widelki- od do, a i tak mozesz urodzic wczesnej, o ile juz nie urodzilas bo nic nie piszesz?:-) Moze liscie malin zadzialaly
Ewula nie przejmuj sie GBSem to bardzo czesto sie zdarza. Kiedys nikt nie badal i bylo ok. Chyba wyglada na to ze jeszcze sobotnie plany Ci wypala, tak sie dobrze trzymasz:-) Ja liscie malin znow wznowilam od wczoraj, tak mysle ze moglabym juz w ten weekend urodzic, mam serdecznie dosc tego remontu i niepewnosci, takze dzisiaj tez napar z 2 lyzeczek sobie zrobie i spacerek;-) Wizyte mam tak jak Ty, na poniedzialek, ciekawe czy dotrwamy
Dorota, te bole moga miec zwiazek z przeziebieniem ale tez miednica sie rozszerza i boli brzuch i biodra, ja ledwo szlam u lekarki z bolu, a ona ze to normalne i ok, ale ten moj bol jednak odpuszcza jak leze i sie nie ruszam. Ten wlasciwy bol od prawdziwych skurczy rozchodzi sie z reguly od plecow ( ledzwi) i promieniuje na brzuch, szyjke. I konkretnie boli
Piszcie co u Was!, Maaadziarka, jak malenstwo? Odezwij sie